با پیگیری پرونده؛
بازداشت نایبرئیس فدراسیون فوتبال پس از کلاهبرداری رمزارز کینگمانی
نایبرئیس فدراسیون فوتبال به علت کلاهبرداری در پرونده رمزارز کینگمانی دستگیر و بازداشت شد.[
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ در ادامه برخورد با متهمان پرونده کثیرالشاکی رمزارز کینگمانی، نایب رئیس فدراسیون فوتبال هم امروز بازداشت و روانه زندان شد.
پیش از (ش.م) نیز (ف. ق)، متهم ردیف اول و همسر نایب رئیس فدراسیون فوتبال در این پرونده کلاهبرداری نیز بازداشت و با قرار وثیقه ۱۸۰۰ میلیارد تومانی روانه زندان شده بود.
پرونده رمزارز کینگ مانی بزرگترین پرونده کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال است و چندین هزار میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری شده. این کلاهبرداری سازمانیافته توسط یک شرکت بازاریابی شبکهای شناخته شده در سطح کشور و در قالب رمز ارز کینگ مانی صورت گرفته.
نایبرئیس دستگیر شده توسط مقامهای قضایی، یکی از امضاکنندگان دستورجلسه عزل موقت شهابالدین عزیزیخادم از ریاست فدراسیون فوتبال هم بوده.
انتهای پیام/
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه