مدیر کل بازارچه های مرزی سیستان وبلوچستان:
تجار بومی به عنوان مباشر برای فعال کردن رویه کوله بری در بازارچه های مرزی عجله کنند/ عید فطر آغاز فعالیت تجار خارجی است
مبین علی میر گفت: به علت عدم استقبال تجار بومی برای فعال کردن رویه کوله بری در بازارچه های مرزی بعنوان مباشر، از عید فطر از ظرفیت تجار خارج از استان استفاده خواهیم کرد. [
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بین علی میر، مدیر کل بازارچه های مرزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به اینکه درهای بازارچههای مرزی در منطقه سیستان و حوزه میرجاوه، سراوان و گلشن برای فعالیتهای کولبری باز است، بیان کرد: علیرغم آغاز کار کوله بری در این منطقه فقط حوزه میرجاوه از روند خوبی برخوردار است، در سایر شهرهای حوزه سیستان، گلشن و سراوان روند کار به کندی پیش می رود.
وی علت کندی کار را عدم استقبال و پای کار نبودن تاجران و سرمایه گذاران بومی عنوان کرد و افزود: از عید فطر به بعد طبق توافقی که با تجار خارج از استان صورت گرفته از ظرفیت آنها به عنوان مباشر برای فعال شدن طرح کوله بری در منطقه استفاده خواهیم کرد.
مدیر کل بازارچه های مرزی استان یادآور شد: این روش علاوه بر اشتغال و تعلق سود، رونق معیشت و تجارت در شهرستان های مرزی فوق را در پی خواهد داشت.
میر تاکید کرد: در این زمینه برای رفاه حال مرزنشینان معطل نمی مانیم، و از عید فطر به طور رسمی از توان تجار خارج از استان استفاده خواهیم کرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه