اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

واکنش تند نیلسون به بازگشت حقیقی

واکنش تند نیلسون به بازگشت حقیقی
دروازه بان شماره یک پرسپولیس از انتشار خبری مبنی بر حضور حقیقی در ترکیب اصلی پرسپولیس براشفته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانانیلسون کوریا دروازه بان پرسپولیس ، امروز با مدیربرنامه هایش سروقت علی دایی رفت و با او درباره شماره یک شدن علیرضا حقیقی حرف زد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, .,

ظاهرا نیلسون با مشاهده تیتری در  در این باره در یکی از روزنامه ها در این باره برآشفته شده بود . او در پایان تمرین به خبرنگاران گفت : دوست دارم شما و تمام هواداران خوب پرسپولیس این را بدانند من به خاطر روزنامه‌ها فوتبال بازی نمی‌کنم بلکه فقط به خاطر پرسپولیس، پیراهن قرمز و به عشق این تیم الان اینجا هستم.  برخی مسائل در رسانه‌ها مطرح شده و امروز هم با دایی حرف زدم که دایی گفت من اصلا روزنامه نمی‌خوانم و این نوشته‌ها تأثیری در تصمیم‌گیری من ندارد، دایی به من گفت هر کس آماده‌تر باشد وارد زمین می‌شود و این گفته‌های سرمربی برای من ارزش زیادی داشت.

, .,

 نیلسون ادامه داد: من 20 سال است که گلری می‌کنم و عکسم در خیلی از رسانه‌ها چاپ شده، نیازی نمی‌بینم که زیاد دنبال این مسائل باشم و با تمام تمرکزم و با احترام به دوستانم در تمرینات حضور پیدا خواهم کرد و به تصمیم کادر فنی احترام می‌گذارم اما برخی نوشته‌ها برای من عجیب بود.

, .,

او حرفهایش را اینطور تمام کرد که : همه دروازه‌بان‌ها می‌دانند گلری پست حساسی است و راحت تمرکز یک تیم به هم می‌خورد. البته من  این قدر ظرفیت دارم که تمرکزم به هم نخورد.

, .,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه