مدیرکل شورای المپیک آسیا خبر داد؛

احتمال تعویق یک ساله بازی‌های آسیایی هانگژو/ المسلم: هنوز تصمیم نگرفته‌ایم اما احتمال لغو وجود دارد

احتمال تعویق یک ساله بازی‌های آسیایی هانگژو/ المسلم: هنوز تصمیم نگرفته‌ایم اما احتمال لغو وجود دارد
مدیرکل شورای المپیک آسیا از احتمال لغو بازی‌های آسیایی هانگژو و برگزاری آن در سال آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین المسلم مدیرکل شورای المپیک آسیا از احتمال لغو بازی‌های آسیایی هانگژو و برگزاری آن در سال آینده خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حسین المسلم با اشاره به شرایط موجود اظهار داشت: تاکنون هیچ تصمیم رسمی در این خصوص گرفته نشده اما احتمال به تعویق افتادن این مسابقات را باید داد.

,

شهر شانگهای چین به عنوان بزرگترین شهر این کشور در چند روز اخیر شاهد محدودیت هایی بوده و عده کثیری از ساکنان این بخش از چین در قرنطینه به سر می برند. با توجه به شرایط موجود و افزایش افراد مبتلا به کووید ۱۹ در شانگهای، این احتمال می رود که شاهد لغو یکساله این رقابت ها باشیم.

,

از ۲۶ فوریه (۷ اسفند ۱۴۰۰) تا روز (۲۸ فروردین)، ۲۴ هزار و ۵۲۹ مورد ابتلا به کووید ۱۹ در شانگهای گزارش شده که از این تعداد ۴ هزار و ۶۷۵ نفر از بیمارستان مرخص و ۱۹ هزار و ۸۵۱ نفر همچنان بستری هستند. تا روز جمعه، نزدیک به ۳.۶ میلیون تن از ساکنان شانگهای که ۶۰ سال یا بیشتر سن داشتند واکسیناسیون کامل را انجام دادند و نرخ واکسیناسیون در این شهر ۶۲ درصد گزارش شده اس، همچنین ۲.۱۸ میلیون نفر از این افراد دُزهای تقویتی را دریافت کرده اند.

,

از سویی دیگر برگزار کنندگان بازی‌ها در چین گفته‌اند که ۵۶ محل برگزاری مسابقات تکمیل شده‌ و قول داده‌اند که طرح کنترل ویروس که از بازی‌های المپیک زمستانی گرفته شده را منتشر کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه