logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

در یک‌شنبه‌های تکراری بورس؛

افت ۷ هزار واحدی شاخص کل در اولین روز کاری اردیبهشت‌ماه رقم خورد/شاخص هم وزن اما؛ رشد ۹۸۳ واحدی را به نمایش گذاشت

افت ۷ هزار واحدی شاخص کل در اولین روز کاری اردیبهشت‌ماه رقم خورد/شاخص هم وزن اما؛ رشد ۹۸۳ واحدی را به نمایش گذاشت
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۷هزار واحدی روبرو شد و شاخص کل در نهایت در ارتفاع یک ‌میلیون و ۵۰۴ هزار واحدی قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سهام همچون روال معاملات در یکشنبه‌ها امروز هم شاهد معاملاتی متعادل همسو با غلبه عرضه بر تقاضا در اغلب شاخص سازها بود هرچند که فرصت نوسانگیری همچنان در سهم‌های کوچک بازار دومی وجود داشت ولی در نهایت امروز یکشنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران با کاهش ۷.۴۸۸ واحدی به رقم یک میلیون و ۵۰۴ هزار واحد رسید.

در معاملات امروز بورس و فرابورس بیش از ۱۲ میلیارد و ۸۵۷ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۸۰ هزار و ۲۵۱ میلیارد ریال و در بیش از ۸۸۳ هزار و ۷۱۴ نوبت معامله شد.

شاخص هم وزن اما؛ با افزایش ۹۸۳ واحدی عدد ۴۰۲ هزار و ۴۱۴ واحد را به نمایش گذاشت.

امروز در بورس تهران، بیش از هشت میلیارد و ۶۶۰ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۵۲ هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال و در ۵۴۷ هزار و ۸۹۲ نوبت معامله شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, در معاملات امروز بورس و فرابورس بیش از ۱۲ میلیارد و ۸۵۷ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۸۰ هزار و ۲۵۱ میلیارد ریال و در بیش از ۸۸۳ هزار و ۷۱۴ نوبت معامله شد.,
,
,
,
, امروز در بورس تهران، بیش از هشت میلیارد و ۶۶۰ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۵۲ هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال و در ۵۴۷ هزار و ۸۹۲ نوبت معامله شد.,

اصلی ترین نمادهای تأثیر گذار بر اُفت شاخص کل بورس تهران امروز فولاد مبارکه با ۱.۲۵۱ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان با ۱.۱۱۹ واحد و پالایش نفت تهران با ۷۲۶ واحد کاهش بودند در مقابل اما نمادهای معاملاتی شرکت‌های آهنگری تراکتورسازی ایران با ۱۰۱ واحد، سرمایه گذاری گروه توسعه ملی با ۹۵ واحد و ایران خودرو با ۹۰ واحد افزایش، بالاترین تأثیر مثبت بر روی شاخص کل بورس تهران را به خود اختصاص دادند.

, ترین,

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۱۶ واحد کاهش داشت و به ۲۰ هزار و ۷۴۶ واحد رسید و در این بازار سه میلیارد و ۸۶ میلیون برگه سهم و اوراق مالی به ارزش ۳۰ هزار و ۹۴۲ میلیارد ریال داد و ستد شد، تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۲۷۷ هزار و ۵۵۷ نوبت بود.

, شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۱۶ واحد کاهش داشت و به ۲۰ هزار و ۷۴۶ واحد رسید و در این بازار سه میلیارد و ۸۶ میلیون برگه سهم و اوراق مالی به ارزش ۳۰ هزار و ۹۴۲ میلیارد ریال داد و ستد شد، تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۲۷۷ هزار و ۵۵۷ نوبت بود.,

نمادهای شرکت سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، تجلی توسعه معادن و فلزات (تجلی)، مدیریت انرژی تابان هور (وهور)، توسعه مسیر برق گیلان (بگیلان) تولید برق عسلویه مپنا (بمپنا)، توسعه مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم) و صنایع مادیران (مادیرا) با تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند و در مقابل نمادهای پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، گروه توسعه ملی مهر آیندگان (ومهان)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، پالایش نفت لاوان (شاوان)، توسعه سامانه نرم افزاری نگین (توسن)، بیمه اتکایی ایرانیان (اتکای) و صنعتی مینو (غصینو) تاثیر منفی بر شاخص فرابورس داشتند.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه