logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پلیس راهور تهران تشریح کرد؛

اعلام جزئیات ترافیک صبحگاهی در پایتخت+ افزایش بار ترافیکی در معابر اصلی شهر

اعلام جزئیات ترافیک صبحگاهی در پایتخت+ افزایش بار ترافیکی در معابر اصلی شهر
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور پایتخت، آخرین وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی پایتخت با بیان اینکه از ابتدای صبح شاهد افزایش بار ترافیکی در معابر شهر هستیم اظهار داشت: عوامل و کارکنان پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی معابر، میادین و تقاطع ها استقرار داشته و اقدامات ترافیکی خود را جهت ایمنی تردد و روان سازی ترافیک انجام می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سرهنگ علی اصغر شریفی تصریح کرد: با رصدی که تیم‌های مستقر در مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت ترافیکی معابر پایتخت انجام دادند، ترددها در سطح معابر در حال شکل گیری و رو به افزایش بوده و خوشبختانه مشکل و مورد خاصی وجود ندارد و بار ترافیکی روان و آرامی را در اکثر محورها از صبح شاهد هستیم.
,
 
,
رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: بار ترافیکی در مسیر غرب به شرق بزرگراه همت از باکری، غرب به شرق بزرگراه حکیم از باکری، زین الدین از هنگام تا پاسداران، جنوب به شمال بزرگراه امام علی ( ع ) از گلشن دوست، بزرگراه چمران از گفتگو، بزرگراه صدر به غرب از قیطریه، جنوب به شمال نواب تا نهم دی، بزرگراه بابایی از هنگام تا صیاد و خیابان آزادی از بعد از استاد معین در جریان است.
,
 
,
سرهنگ شریفی گفت: در بزرگراه شیخ فضل الله از جناح، جناح در مسیر غرب به شرق از شیخ فضل الله تا گمنام و غرب به شرق نیایش از ستاری ، یادگار جنوب به شمال از گلاب، آزاد راه به شرق از آزادگان بار ترافیکی گزارش شده است.
,
 
,
انتهای پیام/
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه