logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مدیرکل هواشناسی استان:

گرد و غبار مهمان ناخوانده چهارمحال و بختیاری شد/ خروج گروه‌های حساس از منزل تا پایان هفته ممنوع!

گرد و غبار مهمان ناخوانده چهارمحال و بختیاری شد/ خروج گروه‌های حساس از منزل تا پایان هفته ممنوع!
مهران چراغ‌پور با بیان اینکه گرد و غبار مستقر در این استان از خوزستان و عربستان وارد کشور شده است گفت: روز گذشته اطلاعیه‌ای صادر شد که طی روزهای دوشنبه و خصوصا سه‌شنبه و چهارشنبه این شرایط را شاهد خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهران چراغ‌پور مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در اکثر مناطق این گرد و غبار قابل مشاهده است.
وی با بیان اینکه گرد و غبار مستقر در این استان از خوزستان و عربستان وارد کشور شده است تصریح کرد: روز گذشته اطلاعیه‌ای صادر شد که طی روزهای دوشنبه و خصوصا سه‌شنبه و چهارشنبه این شرایط را شاهد خواهیم بود.
چراغ‌پور اضافه کرد: امروز بعدازظهر وزش شدید باد را خواهیم داشت و کمی از میزان آلایندگی کلاسته می‌شود، اما مجدد برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه انتظار داریم آسمان غبارآلود را برای اکثر نواحی استان شاهد باشیم و در این مدت گروه‌های حساس از خروج از منزل خودداری کنند.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: شب گذشته در شهرستان کوهرنگ و ایستگاه چلگرد حدودا 9 میلی‌متر بارندگی به ثبت رسیده است و از ایستگاه‌های سامان، بن و بلداجی کمتر از یک میلی‌متر گزارش بارندگی داشتیم.
وی ادامه داد: امروز تا پایان هفته، آسمان این استان در اکثر مواقع غبارآلود بوده و در بعدازظهرها شاهد ابرناکی و وزش باد خواهیم بود، از شدت وزش باد برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه کاسته می‌شود اما برای روز پنجشنبه وزش شدید باد پیش‌بینی می‌شود.
چراغ‌پور گفت: امروز صبح بن با کمینه دمای چهار درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان بود که در همان ساعت دمای شهرکرد هشت درجه بالای صفر به ثبت رسید و طی 24 ساعت گذشته در گرم‌ترین ساعت روز لردگان با بیشینه دمای 25 درجه گرم‌ترین ایستگاه گزارش شد.
 
انتنهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه