logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع)خراسان جنوبی:

سپاه پاسداران کمک به حل مشکلات اقتصادی مردم و محرومیت‌زدایی را وظیفه ذاتی خود می‌داند/ تامین کالاهای اساسی و حفظ سفره مردم را کاملا رصد می‌کنیم

سپاه پاسداران کمک به حل مشکلات اقتصادی مردم و محرومیت‌زدایی را وظیفه ذاتی خود می‌داند/ تامین کالاهای اساسی و حفظ سفره مردم را کاملا رصد می‌کنیم
مهدوی با بیان اینکه سپاه پاسداران کمک به حل مشکلات اقتصادی مردم و محرومیت زدایی را وظیفه ذاتی خود می داند گفت: بنابر اخبار و اطلاعات واصله،تامین کالاهای اساسی و حفظ سفره مردم را کاملا رصد می کنیم و دستگاه های اجرائی را دررفع مشکلات با تمام توان کمک خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، سردار محمدرضا مهدوی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی در جمع مدیران اقتصادی استان گفت: هدف از تشکیل قرارگاه شهید امانی در شرایط کنونی این است که در این جراحی عظیم اقتصادی که دولت در حال انجام آن است و مسئولیت عظیم آن برعهده مسئولین اجرائی و اقتصادی دولت در استان قرار گرفته است همکاری ها و هماهنگی ها فیمابین رده های بسیج و سپاه استان با این مسئولین افزایش یابد تا نهایتا این جراحی بزرگ با کمتربن هزینه و خسارت ممکن انجام شده و حداکثر منفعت را مردم از این برنامه عظیم تحول اقتصادی ببرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان,

فرمانده فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه سفره و معیشت مردم و افزایش سطح رفاه عمومی همانطور که مقام معظم رهبری مطالبه فرمودند جزء خطوط قرمز برنامه های مسئولین می بایست باشد که همین اهداف هم در طرح مردمی سازی یارانه ها دیده شده، افزود: لذا بسیج و سپاه استان بنابر مطالبه و فرمایش مقام معظم رهبری در این شرایط جنگ اقتصادی همه جانبه، کمک به حفظ و افزایش اقتصاد خانوار و محرومیت زدائی را وظیفه ذاتی خود می داند و در همه مراحل، مسئولان اجرائی را برای حفظ معیشت مردم و افزایش رفاه عمومی یاری می‌نماید.

,

سردار مهدوی با اشاره به گزارشات مدیران کل مربوطه در خصوص نحوه اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، ضمن تقدیر از هوشیاری مردم خوب استان خراسان جنوبی برای همراهی با دولت عنوان کرد: هماهنگی و هم افزایی نهادها و مسئولان در اجرای این طرح و خدمت رسانی به مردم برای اینکه کمترین آسیب به اقتصاد خانواده‌ها برسد خوب بوده و در ادامه نیز این هم‌افزایی‌ها ضرورت جدی دارد.

,

وی تاکید کرد: ضمن اینکه هنوز می بایست تبیین خوبی در خصوص این طرح برای مردم صورت گیرد ولی در شرایط کنونی شناسائی و برخورد با اخلالگران عمده بازار، باید قاطعانه انجام شود و بسیج و سپاه برای شناسائی آنها و معرفی به دستگاه قضائی در حال انجام وظیفه است، همچنین بسیجیان عزیز در طرح همیاران بازار با هماهنگی ادارات جهاد کشاورزی و صمت استان در حال نقش آفرینی هستند که این حضور در صورت نیاز ادارات، افزایش پیدا خواهد کرد.

,

فرمانده سپاه استان در پایان ضمن تشکر از زحمات مسئولین اجرائی افزود: بنابر اخبار و اطلاعات واصله، تامین کالاهای اساسی و حفظ سفره مردم را کاملا رصد می کنیم و دستگاه های اجرائی را در تامین این نقصان ها با تمام توان کمک خواهیم کرد.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه