اخبار داغ
  1. آمدم تا از نزدیک حادثه بندر شهید رجایی را بررسی کنیم
  2. تجاوز جنایتکاران از زیاده طلبی است که دارند
  3. حذف یارانه؛ پرسش‌هایی که بدون پاسخ مانده/ پیش از حذف یارانه، دهک‌بندی را اصلاح کنید
  4. تحلیل آخرین وضعیت شاخص‌های تورم در گزارش فروردین مرکز آمار
  5. سکوت سکاندار فرهنگی دولت در برابر حواشی یک جشنواره/ در ماجرای بوشهر باید یقه چه کسی را گرفت؟
  6. وزیر ارشاد نباید از جشنواره ای که توانایی کنترل حواشی آن را ندارد حمایت کند
  7. ملت ایران مذاکره در سایه تهدید را نمی پذیرد/ مذاکره کنندگان کشورمان به دنبال توافقی به نفع ملت هستند
  8. ترامپ و موقعیت استراتژیک مذاکره با ایران!/ چرا گفتگوهای ایران و آمریکا برای ایالات متحده اهمیت دارد؟
  9. مجلس گزارشی دقیقی درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم می‌دهد
  10. دستور عارف برای پیگیری علت انفجار در بندر شهید رجایی
  11. لحظه به لحظه| آماده باش ۸ استان؛ ارسال خون به هرمزگان؛ شمار فوتی‌ها اعلام شد
  12. تلاش تل‌آویو برای تخریب گفت‌وگوهای ایران و آمریکا
  13. تنها راه حل بحران بانک آینده توقف این بانک است
  14. بی احترامی به عقیده برادران اهل تسنن در صداوسیما غیرقابل چشم پوشی است
  15. مجوز فستیوال بوشهر را هر کسی صادر کرده باید درباره حواشی آن پاسخگو باشد/ این اقدامات به فرهنگ ایرانی آسیب می زند
  16. آغاز سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط
  17. ایران اکسپو باید دستاوردهای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای کشور را به همراه داشته باشد
  18. ابزار «جستجوی عمیق» چت‌جی‌پی‌تی در دسترس همگان قرار می‌گیرد
  19. درآمد جریمه‌های رانندگی صرف چه می‌شود؟
  20. بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دما در راه است

اسلامی:

سوخت ۶۰ درصد را در دست تولید داریم

سوخت ۶۰ درصد را در دست تولید داریم
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: دانشمندان ما در موضوع سوخت ۲۰ درصد که نیاز تهران بود، اقدام کردند و ما امروز نه تنها سوخت ۲۰ درصد بلکه سوخت ۶۰ درصد را دست تولید داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست تخصصی مبنا با موضوع «تاثیر تدابیر راهبردی رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) در پیشرفت فناوری هسته‌ای» که عصر امروز به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: در عصر حاضر شاهد پیشرفت فوق العاده سریع علم و فناوری که پیوسته تاثیرات ژرفی را در همه حوزه ها به وجود می‌آورد، هستیم. حوزه علم و فناوری حوزه قدرت سازی است و سازمان های بین المللی در سال های اخیر در بخش های هوا و فضا، انرژی هسته ای، فناوری اطلاعات، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی شرایطی را فراهم کردند که این عرصه، قلمروی پیشتازی آن ها باشند و از دست یافتن کشورهای دیگر به ویژه در انرژی هسته‌ای برای جمهوری اسلامی ایران ممانعت کردند.

وی در این نشست که به همت دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیت ا...العظمی خامنه ای(مدظله العالی) در مشهد برگزار شد، گفت: نکته مهم در این فرآیند قدرت پیش برنده اهداف ملی کشورها و امنیت ملی آن ها است که در دیپلماسی متبلور می شود و پشتوانه دیپلماسی قدرت نظامی و اقتصادی است که به صورت مستقیم ریشه در علم و فناوری دارد و هر چقدر این پیشرفت در کشورها باشد و بتوانند به صورت فرآیندی از آن استفاده کنند بیشتر توانسته‌اند نقش قدرت سازی خود را داشته باشند.

اسلامی گفت: ابرقدرت ها حتی قبل از پیروزی انقلاب که قرار بود برای کشور ما، تاسیسات ایجاد بکنند به دلیل شرایط انقلاب پروژه ها را متوقف کردند و تعهدات خود را انجام ندادند اما چرخه مهم، سوخت هسته ای است که مقام معظم رهبری با ژرف نگری از سال ها پیش با ورود به بحث علوم پیشرفته از این علوم حمایت کردند و ایستادگی ایشان سبب شد تا با یک نگاه خودباورانه اقدام کنیم و نکته دوم نگاه و باور جوانان است که بعد از اتمام تحصیلات توانستند وارد این عرصه شوند و این تکنولوژی ها را به صورت بومی عرضه کنند. در واقع با باورجوانان و هدایت و حمایت های مستمر از این جریان توانستیم به ظرفیت پایداری برسیم و اکنون کاملا خودکفا هستیم و بعد از خروج ترامپ از معاهده برجام یک مرتبه کشور توانست با یک حرکت جهادی ده ماهه مسیر ده ساله را در ظرفیت غنی سازی طی کند که این موضوع موجب دستپاچگی ۵+۱ شد و سبب شد تا آن ها مجددا به مذاکرات برگردند تا ظرفیت هسته ای ما را متوقف کنند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در بخش های اثرگزار انرژی هسته ای و برق اتمی گفت: ما علی رغم تاکیدات رهبر معظم انقلاب آن طور که باید حرکت نکردیم و نکته مهم در برق هسته ای این هست که کشورهای دیگر همکاری نکردند که باز با خودباوری باید همین حرکت را در برق اتمی داشته باشیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان خرابکاری ها، حرکات تروریستی، ترور دانشمندان و ... گفت: تلاش دشمنان در این حوزه، آن را به خط مقدم جبهه تبدیل کرده است و دانشمندان ما با تاکید و انگشت اشاره مقام معظم رهبری که خودتان بسازید پای کار ایستادند و در موضوع سوخت ۲۰ درصد که نیاز تهران بود، اقدام کردند و ما امروز نه تنها سوخت ۲۰ درصد بلکه سوخت ۶۰ درصد را دست تولید داریم.

اسلامی همچنین با اشاره به تولیدات بخش سلامت و رادیو داروها از حرکت به سمت پلاسمادرمانی خبر داد و به نقش بسیار مهم آب سنگین اشاره کرد که متاسفانه دشمنان با اتهام بهره مندی از آن در تولید سلاح هسته ای ما را از آن منع می کنند و اگر ایستادگی مقام معظم رهبری نبود و ما وارد فناوری هسته ای نمی شدیم الان خیلی عقب بودیم.

وی خاطرنشان کرد: چرخه پیشرفت کشور باید بدون وقفه حرکت کند و توان کشور باید برای پیشرفت کشور صرف شود و باید رنج و مشقت را تحمل کنیم تا به قله برسیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه