اخبار داغ

معاون استاندار لرستان:

۱۹۳ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان پرداخت می‌شود

۱۹۳ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان پرداخت می‌شود
ابراهیمی گفت: ۱۹۳ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸به ۱۸۴ طرح در استان لرستان پرداخت می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیروس ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: در راستای جلسه‌ای که برگزار شد، ۱۹۳ میلیارد و ۵۰۰ تومان تسهیلات تبصره ۱۸ به ۱۸۴ طرح در استان پرداخت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

وی افزود: این تسهیلات در زمینه گلخانه، صنایع تبدیلی، شیلات و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی پرداخت می شود و در مجموع از محل تبصره ۱۸ از سال گذشته تاکنون ۵۳۷ میلیارد تومان به طرح های جهاد کشاورزی تخصیص داده شده است.

,

معاون اقتصادی استانداری لرستان تصریح کرد: با مساعدت مدیرعامل بانک صنعت، معدن و تجارت کشور از طرح هایی که در سفر ریاست جمهور به تصویب رسیده بودند بازدید صورت گرفت و قرار شد در مجموع بالغ بر هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی دارای مشکل پرداخت شود.

,

ابراهیمی بیان کرد: این میزان تسهیلات برای یخچال سازی بوژان، لاستیک سازی خرم آباد، ماشین سازی و کارخانه سیمان سفید ازنا در نظر گرفته شده است البته تعیین تکلیف پارسیلون، فولاد ازنا و رفع مشکلات بایر افلاک نیز در دستور کار قرار گرفت.

,

 

,

انتهای پیام/  

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه