logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

ایران زیر سایه خورشید؛ حضور کاروان های خادمان رضوی در 2هزار نقطه کشور

ایران زیر سایه خورشید؛ حضور کاروان های خادمان رضوی در 2هزار نقطه کشور
در دهه کرامت امسال، 65 کاروان زیر سایه خورشید با اجرای 11 هزار برنامه، جای جای ایران اسلامی را با شمیم معطر رضوی عطرآگین خواهند کرد تا همه دلدادگان حضرت رضا(ع)، با هر فاصله مکانی از حرم بهشتی حضرت در مشهدالرضا(ع)، از راه دور زائر این آستان باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از آستان نیوز، همزمان با دهه کرامت، نشست خبری کاروان های زیرسایه خورشید در تهران برگزار و جزئیات آن تشریح شد.

ایجاد جریان زیارت در سراسر کشور
مدیر عامل مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی در این نشست گفت: کاروان‌های زیر سایه خورشید با هدف پیوند امت با امام رضا (ع) برنامه‌ریزی شده است و امکان زیارت از راه دور امام رئوف برای همه دلدادگان حضرت، هدف اصلی حرکت این کاروان هاست. مجتبی مختاری افزود: جشن‌های زیر سایه خورشید به دنبال ایجاد جریان زیارت در سراسر کشور و ارتباط با امام رئوف است، کاروان‌های زیر سایه خورشید نیز نمادهای مانند پرچم‌های گنبد نورانی و بسته‌های متبرک رضوی را برای عاشقان آن حضرت به ارمغان می‌آورند و خادمان امام رئوف هم، نواهایی که زائران در حرم می‌شنوند را برای علاقه‌مندان زمزمه می‌کنند. مختاری افزود: این کاروان ها علاوه بر انتقال حال و هوای حرم مطهر رضوی به نقاط مختلف کشور، در واقع پلی برای ایجاد اتحاد بین مردم است و مشاهده می کنیم که عاشقان امام رضا (ع) به صورت متحد، از کاروان های زیرسایه خورشید و خادمان حضرت استقبال می کنند.

سفر به 2هزار نقطه از ایران
مدیر عامل مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی با اشاره به آمار کاروان های امسال اظهار کرد: در دهه کرامت امسال ۶۵ کاروان با ۴۰ نوع برنامه طی ۱۱ روز به حدود ۲ هزار نقطه کشور سفر می‌کنند و در این ایام حدود ۱۱ هزار برنامه توسط خادمان اجرا می‌شود.

به نقاطی می‌رویم که اهالی آنجا امکان زیارت را کمتر دارند
وی افزود: سعی ما بر این است به نقاطی برویم که اهالی آنجا امکان حضور در مشهد را ندارند و یا کمتر دارند، همچون بیمارستان‌ها، خانه‌های سالمندان، زندان‌ها، مناطق مرزی و مراکز نظامی، علمی، دانشگاهی،حوزوی، ناوهای جنگی و همچنین حضور در جمع قبایل و عشایر مناطق دور افتاده و صعب‌العبور.

کمک به آزادی زندانیان و رهایی ده‌ها محکوم به اعدام
مختاری به برخی برنامه‌های کاروان زیر سایه خورشید هم اشاره و اظهار کرد: برنامه اصلی این کاروان‌ها ایجاد فضای زیارتی در همه کشور است اما در کنار آن، خادمان امام رضا (ع) دیگر اقداماتی نظیر وساطت برای آزادی زندانیان، اطعام محرومان، توزیع بسته‌های معیشتی، جمع‌آوری کمک برای تهیه جهیزیه و دیگر اقدامات را انجام می‌دهند که در این راستا تاکنون چندین محکوم به اعدام بخشیده شده و به زندگی بازگشته اند.
وی با بیان اینکه کرامات زیادی در سفر‌های کاروان‌های زیر سایه خورشید رخ می‌دهد گفت: کرامات امام رضا (ع) فقط محدود به شفای مریض نیست و در این کاروان‌ها، اتفاقات و عنایات بسیار زیادی از امام رئوف مشاهده می‌شود که البته بنا به برخی ملاحظات، اطلاعرسانی جزء به جزء این کرامات را درست نمی دانیم.

گسترش فعالیت کاروان‌ها در پی حتک حرمت اخیر
مدیرعامل مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی همچنین گفت: امسال تحت تأثیر هتک حرمتی که به آستان مقدس امام رضا (ع) صورت گرفت، تلاش می‌کنیم فعالیت‌ها را گسترده تر انجام دهیم و با شعار «ایران زیر سایه خورشید» در نقاط مختلف کشور حضور یافته و عشق و ارادت مردم ایران اسلامی به امام هشتم(ع) را به نمایش بگذاریم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, ایجاد جریان زیارت در سراسر کشور,
,
,
, سفر به 2هزار نقطه از ایران,
,
,
, به نقاطی می‌رویم که اهالی آنجا امکان زیارت را کمتر دارند,
,
,
, کمک به آزادی زندانیان و رهایی ده‌ها محکوم به اعدام,
,
,
,
, گسترش فعالیت کاروان‌ها در پی حتک حرمت اخیر,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه