اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با حضور مسئولین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک؛

برگزاری مراسم تجلیل از مدال آوران ناشنوایان در بازیهای المپیک/ صالحی امیری: نباید تفاوتی بین ورزشکاران ناشنوا و سایر ورزشکاران قائل شویم

برگزاری مراسم تجلیل از مدال آوران ناشنوایان در بازیهای المپیک/ صالحی امیری: نباید تفاوتی بین ورزشکاران ناشنوا و سایر ورزشکاران قائل شویم
مراسم تجلیل از مدال آوران ناشنوایان در بازیهای المپیک برگزار شد.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم تجلیل از افتخارآفرینان کاروان اعزامی ورزش ایران به بازی‌های المپیک ناشنوایان ۲۰۲۱ کاشیاس‌دوسو برزیل، از ساعت ۱۰:۱۵ امروز، سه‌شنبه - ۱۷ خردادماه در سالن استاد میرابوالقاسم فارسی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این نشست رضا صالحی‌امیری رئیس و کیکاووس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک، محمد پرگر رئیس کنفدراسیون ورزش‌های ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه، مهران تیشه‌گران رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان، برخی از روسای فدراسیون‌های ورزشی، تعدادی از نمایندگان مجلس و جمعی از ورزشکاران ناشنوا حضور یافتند.

,

رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های ناشنوایان در ابتدا به ارائه گزارشی از اردوهای آماده‌سازی، تمرینات صورت گرفته و بازی‌های المپیک ۲۰۲۱ برزیل در ۸ رشته ورزشی روی پاورپوینت پرداخت.

,

 

,

*صالحی امیری: نباید تفاوتی بین ورزشکاران ناشنوا و سایر ورزشکاران قائل شویم

رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در مراسم تجلیل از افتخارآفرینان کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک ناشنوایان برزیل، اظهار داشت:  قلبا شما را دوست دارم و خدا را شاهد می‌گیرم فقط و فقط برای شادی دل شما این مراسم برگزار شد. من و همکارانم با خدا عهد کردیم تا زمان مسئولیت یک روز از شما غافل نشویم. بر همه واجب است مدافع انسان‌های مظلوم باشیم. کلام وحی است که عدالت فلسفه خلقت است. همه باید از ناشنوایان حمایت کنند.

وی تاکید کرد: شنوایی در جسم نیست و در قلب است. جمع شدن امروز ما یک دلیل دارد و ما به شما مدیونیم و آنچه تاکنون انجام شده، حداقل‌هاست و جبران خواهیم کرد. چون ادعای عدالت علی داریم پس باید این عدالت محقق شود.

رئیس کمیته ملی المپیک با تاکید بر این‌که نباید تبعیضی وجود داشته باشد، افزود: یکبار باید تصمیم بگیریم و نباید تفاوتی بین ورزشکاران ناشنوا و سایر ورزشکاران قائل شویم. نباید با احساسات این جامعه بازی کنیم. مجموعه دولت، مجلس، وزارت ورزش و کمیته باید برای برداشتن فاصله و تبعیض‌ها   تلاش کنیم. نمی‌شود برای دیگران دنبال اشتغال و مسکن باشیم اما این عزیزان دغدغه شغل و مسکن داشته باشند و خانه‌به‌دوش باشند.

صالحی امیری با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای اعزام کاروان المپیک ناشنوایان به برزیل گفت: شهادت می‌دهم تیشه‌گران و تیم او چه خون‌دل‌هایی خورد تا کاروان به برزیل برسد. این‌جا جمع شده‌ایم تا یک پیام به کادرفنی، مربیان، ورزشکاران دختر و پسر منتقل کنیم و آن این‌که شما دیده می‌شود و همچنان که از سایر قهرمانان در این سالن تقدیر کردیم، از شما هم تقدیر کردیم. مجلس باید به میدان بیاید. دولت خدمتگزار که در این شرایط سخت تلاش بسیاری برای اداره کشور می‌کند، باید عنایت داشته باشد که این عزیزان نیاز به توجه دارند. باور دارم که دولت و مجلس عدالت را اجرا می‌کنند.

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به حضور  رئیس سازمان بهزیستی در این جمع گفت: حضور ایشان بدان معناست که بنای عدالت اجرا خواهد شد. قلب ما با شماست و شما را قلبا دوست داریم.

سپس نوبت به تجلیل از کادر سرپرستی کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک ناشنوایان و تیم مدیریتی فدراسیون رسید که این آئین با حضور رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک صورت گرفت.

, *صالحی امیری: نباید تفاوتی بین ورزشکاران ناشنوا و سایر ورزشکاران قائل شویم,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

فاطمه‌زهرا زلیگانی، قهرمان تکواندوی المپیک ناشنوایان در بخش بعدی روی سن حاضر شد و درباره مسائل اشتغال‌زایی و سایر مشکلات خانواده ورزش ناشنوایان صحبت‌هایی داشت.

,

در نهایت از مدال آوران ناشنوایان در بازیهای المپیک تجلیل و قدردانی شد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه