اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کنسرت همایون برای دانشجویان مجانی شد

کنسرت همایون برای دانشجویان مجانی شد
همایون شجریان با انتشار پستی در اینستاگرامش اعلام کرد قرار است از یکم تا ششم تیر همراه با ارکستر سیاوش کنسرتی را در سالن همایش‌های وزارت کشور برگزار کند؛ وی حضور دانشجویان را در کنسرتش مجانی اعلام کرده و حتی جایگاه VIP را به آن‌ها اهدا کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در روزگاری که برخی از کنسرت‌ها با حضور سلبریتی‌ها رقم قیمت بلیت را جابه جا می‌کنند، در روزگاری که برخی از کنسرت‌ها کمتر از ده درصد جایگاه‌های خود را در اختیار طبقات کمتر بخوردار قرار می‌دهند و نود درصد دیگر را با رقم‌های آنچنانی به قشر سرمایه‌دار، همایون شجریان حضور دانشجویان را در کنسرتش مجانی اعلام کرده  و حتی جایگاه VIP را به آن‌ها اهدا کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

همایون شجریان یکم، دوم، سوم، پنجم و ششم تیر با گروه «سیاوش» به روی صحنه می‌رود.

,

همایون شجریان با اعلام این خبر در صفحه‌اش نوشت: «به اطلاع دوست‌داران عزیز می‌رساند، یکم، دوم، سوم، پنجم و ششم تیر ماه، همراه با ارکستر سیاوش به رهبری آرش گوران در سالن همایش‌های کشور (سالن وزارت کشور) در خدمت شما بزرگواران هستیم. برای امکان حضور بیشتر علاقه‌مندان، کمینه بهای بلیط در نظر گرفته شده است و همچنین جایگاه VIP جهت اهدا به دانشجویان اختصاص داده شده است و آنها می‌توانند در صورت تمایل، شماره دانشجویی خود را از ساعت ۱۷:۰۰ یکشنبه ۲۲ خرداد لغایت ۱۷:۰۰ چهارشنبه ۲۵ خرداد به شماره ۲۰۰۰۹۰۹۰ ارسال کنند و چنانچه در خواست‌های رسیده بیش از گنجایش جایگاه مذکور باشد، انتخاب به قید قرعه انجام خواهد شد.»

,

, ,

بلیت‌های این برنامه از ساعت ۱۷:۰۰ روز یکشنبه ۲۲ خرداد امسال پیش فروش می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه