logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

انتقاد ایران از سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه به سوریه

انتقاد ایران از سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه به سوریه
مشاور ارشد وزیر امور خارجه ایران در دیدار با فرستاده ویژه پوتین تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه دمشق را محکوم و از رفتار غرب به ویژه آمریکا در سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه به مردم سوریه انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در نخستین روز برگزاری هجدهمین دور از نشست‌های بین‌المللی روند آستانه در نورسلطان قزاقستان، هیأت جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی «علی‌ اصغر خاجی» مشاور ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی، با هیأت روسیه ملاقات و آخرین تحولات سیاسی و میدانی سوریه را مورد بررسی قرار داد.

مشاور ارشد وزیر امور خارجه در این نشست، با اشاره به آخرین تحولات بین‌المللی و تاثیرات آن بر سوریه، بر اهمیت و اراده مشترک کشورهای ضامن روند آستانه برای حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران سوریه تأکید کرد.

وی تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه دمشق که منجر به خسارت وسیع و متوقف شدن فعالیت آن شد را شدیدا محکوم و از تداوم حملات رژیم صهیونیستی که منجر به آسیب دیدن زیرساختارهای شهری سوریه می‌شود، ابراز نگرانی کرد.

علی اصغر خاجی ضمن انتقاد از رفتار کشورهای غربی به ویژه آمریکایی‌ها در سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه، خواستار عملی شدن آنها بدون هرگونه رفتار تبعیض آمیز در این خصوص شد.

الکساندر لاورنتیف فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور سوریه نیز در این ملاقات با تاکید بر مواضع مشترک دو کشور ایران و روسیه در سوریه، از گسترش همکاری‌های دوجانبه در این خصوص استقبال کرد.

وی با انتقاد از رویکرد غرب در اجرای توافقات و قطعنامه‌های تصویب شده به ویژه قطعنامه ۲۵۸۵، بر لزوم بازنگری غربی‌ها در مواضع و سیاست‌هایشان و عدم سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه به سوریه تأکید کرد.

در این ملاقات دو طرف بر اهمیت اجرایی شدن همه توافقات روند آستانه از جمله احترام به تمامیت ارضی، یکپارچگی و حاکمیت ملی سوریه تأکید کردند.

همچنین در جریان این نشست، هیأت‌های عراق و لبنان نیز دیدارهای جداگانه‌ای با هیأت ایرانی انجام دادند و در خصوص مسائل سوریه و منطقه، به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه