logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  2. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  3. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  4. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  5. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  6. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  7. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  8. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  9. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  10. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  11. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  12. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  13. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  14. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  15. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  16. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  17. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  18. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  19. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  20. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!

الویری در گفت‌وگو با رسانه ای اصلاح‌طلب:

اصلاح‌طلبان باید دندان طمع حضور در قدرت را بکشند/ رنگین‌کمان سلایق مختلف سیاسی می‌تواند کشور را از مشکلات فعلی نجات دهد

اصلاح‌طلبان باید دندان طمع حضور در قدرت را بکشند/ رنگین‌کمان سلایق مختلف سیاسی می‌تواند کشور را از مشکلات فعلی نجات دهد
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: جریان‌های مختلف سیاسی باور کنند فقط رنگین کمانی از سلیقه‌های مختلف سیاسی می‌تواند کشور را نجات دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی الویری فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که چرا تا به امروز موضوع گفت‌وگوی ملی به نتیجه نرسیده است، گفت: مهم‌ترین دلیل متوقف شدن طرح گفت‌وگوی ملی روی کار آمدن آقای احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور و شرایطی است که در آن هشت سال بر کشور ما گذشت. بسیاری از یافته‌های آقای خاتمی که قرار بود به نتیجه برسد، در آن هشت سال پنبه شد، خشونت‌های کلامی ترویج شد و بسیاری از افراد صادق خدمتگزار انقلاب در طول آن ۸ سال به ویژه در سال  ۸۸ به بعد مورد حمله یا انزوا قرار گرفتند. مجموعه این شرایط به این ختم شد که درون قدرت منادی جدی برای تز گفت‌وگوی ملی وجود نداشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
الویری در پاسخ به این سوال که امروز چه راهکارهایی وجود دارد تا این طرح به نتیجه برسد، گفت: راهش این است که جریان‌های مختلف سیاسی باور کنند فقط رنگین کمانی از سلیقه‌های مختلف سیاسی می‌تواند کشور را نجات دهد. این ذهنیت که دیدگاه  و تفکر خاص و ویژه‌ای بخواهد همه امور مملکت را در دست بگیرد و تصور کند که قدرت یکدست می‌تواند جوابگوی نیازهای متکثر مردم باشد سرابی بیش نیست. تجربه همین مدت کوتاه از یکدستی قوا این باور را محکم‌تر کرد که یک‌صدایی قدرت آسیب‌های اجتناب‌ناپذیری دارد.
,
 
,
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که چرا جناح اصلاح‌طلبان با مردم گفت‌وگو نمی‌کنند؟ گفت: واقعیت این است که به دلیل شکاف‌های موجود مردم احساس می‌کنند مسئولان صدای آنها را نمی‌شنود و پاسخ درستی به نیازهای آنها نمی‌دهند. در ضمن مردم احساس می‌کنند اصلاح‌طلبان برای باقی ماندن در درون قدرت حاضر نیستند در کنار مردم قرار بگیرند و حرف دل مردم را بزنند، از این رو بی‌اعتمادی مردم به برخی مسئولان، به اصلاح‌طلبان هم سرایت کرده است.
,
 
,
مرتضی الویری در پاسخ به این سوال که به نظر شما چه مسیری وجود دارد که اصلاح‌طلبان بتوانند با مردم گفت‌وگو کنند، گفت: راهی که به نظر بنده می‌رسد این است که اصلاح‌طلبان دندان طمع حضور داشتن در قدرت را بکشند و بیایند به مشکلات و گره‌های زندگی مردم توجه کنند.
,
 
,
الویری در پاسخ به این سوال که چه کسانی می‌توانند گفت‌وگوی ملی را رهبری کنند، گفت: اگر کسی بتواند صدای مردم را به درستی منعکس کند، بخودی خود رهبری این موضوع را به دست گرفته است. اما به طور کلی ما باید مدافع چندصدایی در سپهر سیاسی کشور باشیم. باید باور داشته باشیم که این به نفع منافع ملی و پشتوانه محکمی برای مقابله با تهدیدهای خارجی است. اگر این نگاه درون قدرت وجود داشته باشد، در سطوح پایین‌تر، مردم راحت در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و می‌توانند با هم تعامل کنند. اگر بخواهیم سلیقه و دیگاه خاصی را بر جامعه تحمیل کنیم، این به رده‌های پایین‌تر سرایت می‌کند. امیدواریم که این واقعیت را مسئولین به صورت جدی مورد توجه قرار دهند. در چنین حالتی مسئولان موجود خودشان منادی گفت‌وگوی ملی می‌شوند. دیگر خودی و غیرخودی نخواهیم داشت. هر کس که ایران را دوست دارد خودی است.  با این نگاه همه خود را در رفع مشکلات سهیم خواهند دانست.
,
 
,
انتهای پیام/
منبع: ایلنا
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه