logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

آینه عبرتی از یک نمای سوخته در میانه شهر؛

مجتمع تجاریِ بدونِ پایان کاری که در آتش سوخت و مرمت نشد/ مالکی که گوشش بدهکار اخطارها نیست

مجتمع تجاریِ بدونِ پایان کاری که در آتش سوخت و مرمت نشد/ مالکی که گوشش بدهکار اخطارها نیست
مجتمع تجاری "صالح المهدی" در مرکز شهر کرمان که چند ماه قبل دچار حریق شد و نمای ساختمان به کلی سوخت و نازیبایی را به میانه شهر آورده است؛ هنوز هم مانند یک نماد عبرت خودنمایی می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان" ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۰ مجتمع تجاری صالح المهدی (ع) کرمان دچار حریق شد؛ آتش سوزی گسترده ای که با تلاش نیروهای آتش نشانی مهار شد.

کارشناسان دلیل گستردگی آتش سوزی را نمای ساختمان عنوان کردند زیرا لایه ای از قیر پشت نما وجود داشت که به گسترش حریق کمک می کرد؛ حالا بیش از ۶ ماه از آن حادثه گذشته اما نمای این مجتمع که در مرکز شهر کرمان واقع شده است همچنان بدون ترمیم و نیم سوخته باقی مانده است و انگار بنا نیست به این زودی این نماد عبرت که زیبایی شهری را تحت الشعاع قرار داده است مرمت شود.

برای پیگیری موضوع با کمساری سخنگوی شورای شهر کرمان در این رابطه گفتگو کردیم؛ وی توضیح داد:  نظارت بر سیما و منظر شهری یکی از وظایف شهرداری است و این مجموعه موظف است که در خصوص زیبایی شهر و منظر آن از جمله فضای سبز، نمای ساختمان ها وتابلوها، اقدامات لازم را انجام دهد حتی در موارد املاک خصوصی هم اگر مصداق نازیبایی و برهم زدن منظر شهری باشد، شهرداری موظف است که تذکرات لازم را جهت رفع ایراد به آنها بدهد. 

کمساری افزود: ساختمان صالح المهدی هم از این مسئله مستثنی نیست؛ بعد از آتش سوزی نمای ساختمان به نوعی تخریب شده است و  رئیس کمیسیون شهرسازی از شهرداری خواسته است تا به مجموعه صالح المهدی تذکر دهد هرچه سریعتر نسبت به ترمیم نمای این ساختمان  اقدامات لازم را انجام دهد. 

سخنگوی شورای شهرکرمان تاکید کرد: البته لازم به ذکر است مجموعه صالح المهدی هنوز پایان کار را از شهرداری اخذ نکرده است و تخلفاتی در این مجموعه وجود دارد که  در کمیسیون ماده ١٠٠ در حال بررسی است و امیدواریم هرچه زودتر مدیران این مجموعه برای اخذ پایان کار اقدامات لازم را انجام دهند تا بتوانند در آینده به نحو احسن پاسخگوی مردم و صاحبان و مراجعین ملک باشند.

همچنین محمدرضا احمدی مدیر ارتباطات و امور بین المللی شهرداری کرمان به خبرنگار ما گفت: برای یک نوبت به مدیر این پاساژ اخطاریه داده شده است تا هر چه زودتر مشکل نمای این ساختمان برطرف شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "راه آرمان",
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه