یک کارشناس فرهنگی عنوان کرد؛

چگونه می‌توان نوجوانان و جوانان را به فعالیت‌های فرهنگی سوق داد؟

چگونه می‌توان نوجوانان و جوانان را به فعالیت‌های فرهنگی سوق داد؟
حجت‌الاسلام سیدمصطفی ترابی با تأکید بر برخورد مناسب با نوجوانان و جوانان و جذب آنان برای فعالیت در حوزه‌های فرهنگی و عقیدتی اظهار کرد: نباید با رفتار نامناسب ما نوجوانان از فعالیت‌های فرهنگی دلسرد شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سیدمصطفی ترابی، فعال حوزه فرهنگی در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران‌نیوز با تأکید بر برخورد مناسب با نوجوانان و جوانان و جذب آنان برای فعالیت در حوزه‌های فرهنگی و عقیدتی اظهار کرد: نباید به گونه‌ای رفتار کنیم که نوجوانان از مسجد و فعالیت‌های فرهنگی دلسرد شوند.

وی اضافه کرد: متأسفانه برخی با برخورد چکشی و نامناسب با نوجوانان و جوانان زمینه انحراف آنان را مهیا می‌کنند و این موجب می‌شود آن جوان آینده تاریکی برای خود متصور شود.

این فعال حوزه فرهنگی با تأکید بر اینکه باید آموزش و پرورش و سایر نهادهای فرهنگی به موضوع تربیت جوانان ورود کنند، عنوان کرد: شخصی که نوجوان یا جوان را تشویق به انجام یک کار می‌کند، به عنوان مثال از جوان می‌خواهد به پدر و مادر خود احترام بگذارد و نماز اول وقت بخواند خود باید عامل به این نصایح باشد.

ترابی یادآور شد: باید پای صحبت‌های نوجوانان و جوانان بنشینیم و درددل آنان را گوش کنیم، نه اینکه با برخورد چکشی این افراد را از خود برانیم و با گوش دادن به صحبت نوجوانان و کمک به آنان جامعه به سمت اهداف آرمانی پیش می‌رود و در نتیجه مهیای ظهور حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف می‌شود.

وی متذکر شد: برخی نوجوانان و جوانان با کمبود عاطفه مواجه هستند و اکنون با شرایط فعلی پدران و گاهی مادران از صبح تا شب سرکار هستند و جوانان فرصت دیدن پدر و صحبت با او را از دست می‌دهند و در نتیجه ممکن است خدای ناکرده به انحراف کشیده شوند.

این فعال حوزه فرهنگی با تأکید بر اینکه مسئولان فرهنگی باید مخاطب‌شناس باشند، بیان کرد: باید روحیات و دغدغه نوجوانان و جوانانی که به مساجد می‌آیند یا در مدرسه به تحصیل می‌پردازند را ابتدا شناسایی کنیم و سپس در راستای رفع مشکلات او برآییم.

ترابی مطرح کرد: آموزش در کنار تجهیزات و مهیا کردن وسایل آن لازمه موفقیت است و باید فرزندان خود را به شیوه امام علی علیه‌اسلام و حضرت زهرا سلام‌الله علیها تربیت کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران‌نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه