logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

در گلایه شهروندان مهرستانی مطرح شد؛

تنها جایگاه گازوئیل مهرستان به دلیل خرابی تعطیل شد/ کامیون‌داران نگران سهمه سوخت نباشند

تنها جایگاه گازوئیل مهرستان به دلیل خرابی تعطیل شد/ کامیون‌داران نگران سهمه سوخت نباشند
شماری از کامیون داران مهرستانی به دلیل تعطیل شدن جایگاه گازوئیل شهرستان از هشتم تیرماه که مشکلاتی را برای آنها به وجود آورده گلایه‌مند هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ کامیون داران مهرستانی چند روزیست که به دلیل خرابی و انجام تعمیرات نازل جایگاه سوخت دچار مشکل شدند و با بهره گیری از بستر فضای مجازی گلایه خود را در شبکه های اجتماعی مطرح کرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

به گفته کامیون دارها از هشتم به دلیل خرابی جایگاه امکان سوختگیری برای آنها وجود نداشته و به دلیل عدم برنامه ریزی برای رفع این معضل گلایه دارند.

از سوی دیگر این موضوع باعث نارضایتی و بروز مشکل در خصوص حمل شن و ماسه و مصالح ساختمانی شده است که در جهت بررسی صحت و سقم ماجرا به سراغ فرماندار مهرستان رفتیم.

تعمیر نازل؛ علت تعطیلی جایگاه گازوئیل مهرستان

عبدالناصر درازهی فرماندار مهرستان در گفتگو با خبرنگار ما، بیان کرد: جایگاه سوخت مهرستان به دلیل معیوب بودن نازل ها نیاز به تعمیر داشت که طبق فرصتی که شرکت نفت استان برای ما در نظر گرفت تعمیرات را آغاز کردیم.

وی افزود: بنابر این بود که  نهم تیرماه تعمیرات به پایان رسد ولی با توجه به خرابی های، جایگاه تعمیرات زمانبر شد و پیش بینی می شود تا سیزدهم تیرماه پایان یاید و مردم بتوانند مانند روال قبل سوختگیری کنند.

 فرماندار مهرستان تصریح کرد: در این بازه زمانی سوخت ماشین ها محفوظ می‌ماند و بعد از تعمیرات‌می‌توانندسوخت گیری کنند.

درازهی با بیان اینکه از قبل به ماشین دارها اطلاع رسانی شده، افزود: اطلاع رسانی از قبل انجام شده است و با توجه به نبود جایگاه دیگر در این شهرستان چند روزی برای شهروندان مشکلاتی ایجاد شد.

وی گفت: با افزایش نیروی تعمیراتی در این جایگاه در تلاش هستیم تا تعمیرات هر چه سریعتر انجام شود.

,
,
,
,
, تعمیر نازل؛ علت تعطیلی جایگاه گازوئیل مهرستان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه