logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس فدراسیون کشتی در جمع آزادکاران جوان حضور یافت

دبیر: بسیاری از قهرمانان المپیک در سن شما صاحب مدال طلا شدند/ انتقال سریع نسل جدید کشتی به بزرگسالان هدف ماست

دبیر: بسیاری از قهرمانان المپیک در سن شما صاحب مدال طلا شدند/ انتقال سریع نسل جدید کشتی به بزرگسالان هدف ماست
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، پیش از اعزام تیم ملی کشتی آزاد جوانان به رقابت های قهرمانی آسیا در بحرین، در جمع آن ها حضور یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، دبیر در جمع اعضای تیم ملی کشتی آزاد جوانان گفت: اینکه یک کشتی گیر از نونهالی بتواند به رده ی جوانان برسد، بسیار مهم است، چراکه بسیاری از اتفاقات مانع از حضور کشتی گیران در این رده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی تصریح کرد: قدر خود را بدانید، چراکه خانواده ها و مربیان شما برای اینکه در اینجا باشید متحمل زحمت های بسیار شده اند و خود شما نیز قطعا سختی های زیادی را در این راه کشیده اید. در رده ای حضور دارید که می توانید حتی بعنوان کشتی گیر بزرگسال در مسابقات به میدان بروید و اگر به نتایج مدال آوران المپیک نگاه کنید، بسیاری در سنین جوانی طلای المپیک را بدست آورده اند.

رئیس فدراسیون کشتی ادامه ادامه داد: قطعا یک قهرمان المپیک برای رسیدن به مدال طلا، سال ها پیش از آن هدفگذاری کرده و برای خود برنامه داشته و رمز موفقیت داشتن هدف و برنامه است. پس شما هم باید برنامه و هدف داشته باشید. نهایت سقف قهرمانی یک ورزشکار کسب مدال طلای المپیک است و اگر به آن دست پیدا کند، به قله ی اهداف ورزشی خود رسیده است و اگر بتواند افتخارات را تکرار کند خود را در تاریخ ورزش جاودانه خواهد کرد.

وی ادامه داد: کسب مدال طلا در قهرمانی آسیا و یا جوانان سکوی پرش شما برای موفقیت در آینده است، اما بدانید که در دنیا ارزش مدال به کسب آن در رده ی بزرگسالان است و اگر بتوانید در رقابت های المپیک و جهانی،  صاحب مدال آن هم از رنگ طلا شوید به هدف نهایی خود در عرصه ی قهرمانی دست یافته اید.

وی اظهار داشت: داشتن هدف، سخت تمرین کردن، نظم و انضباط، احترام به مربی و والدین و مواظبت از جسم و روح از رموز اصلی موفقیت در کار است و اگر بر خدا توکل کنید، حتما به آنچیزی که می خواهید می رسید.

رئیس فدراسیون کشتی گفت: برای رسیدن شما به تیم ملی بسیار هزینه شده و مربیان و خانواده شما عمر خود را در این راه گذاشتند. از طرفی شما بعنوان سرداران ورزش ایران راهی رقابت های بین المللی می شوید و برای سرافرازی مردم و پرچم کشورتان باید از تمام وجود خود مایه بگذارید و کم فروشی نکنید.

وی در مورد حضور محسن کاوه در رأس تیم ملی کشتی آزاد جوانان گفت: قصد و هدفم از حضور آقای کاوه در رده ی جوانان انتقال سریع نسل جوان کشتی به رده ی بزرگسالان بود و معتقدم وی نیز مانند زنده یاد معزی پور در این کار تبحر خاصی دارد و اگر به ترکیب تیم ملی کشتی آزاد در جهانی نروژ نگاهی بکنید، در آنجا نیز چند کشتی گیر ما از رده ی جوانان بودند.

دبیر در پایان خاطرنشان کرد: موضوعی که برای ما از قهرمانی بیشتر اهمیت دارد، اخلاق و مردم داری شما است. البته منش، مرام پهلوانی و مردم داری در قهرمانان کشتی ما است، اما در تمامی جاها استثناهایی وجود دارد.  

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه