جهادی که ادامه دارد؛

همت دولت سیزدهم برای رفع تنش آبی روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان/ ۱۵۰۰ روستایی در قصرقند از نعمت آب لوله کشی بهره‌مند شدند

همت دولت سیزدهم برای رفع تنش آبی روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان/ ۱۵۰۰ روستایی در قصرقند از نعمت آب لوله کشی بهره‌مند شدند
مشکلات تامین آب در برخی روستاها همچنان پابرجاست و با پیگیری های مکرر صدای تشنه ساکنانش به گوش بسیاری از مسئولان رسید و رفع این مشکل به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و مردم روستای ۱۵۰۰ نفری بگ از توابع قصرقند پس از سالها انتظار برای اولین بار از آب لوله کشی سالم بهره مند شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، دسترسی به آب شرب یکی از شاخصه‌های توسعه یافتگی جوامع محسوب می شود و شاخصی که در صورت نپرداختن به آن افزایش حاشیه‌نشینی در شهرها و متروک شدن روستاها را به دنبال دارد.

با وجود کمبود منابع مالی برای طرح‌های عمرانی آبرسانی به روستاهای طی سالیان اخیر با افزایش سرمایه‌گذاری رشد محسوسی داشته است، اما برای رسیدن به شرایط ایده آل فاصله زیادی وجود دارد.
 
آبرسانی روستایی همواره به‌عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دولت‌ها بعد از انقلاب اسلامی بود، بااین‌حال بسیاری از روستاهای کشور به شبکه آب متصل نیستند و  همین امر یکی از دلایل عقب‌ماندگی‌ در برخی روستاها و مناطق محروم شده است.

آبرسانی به روستاها از برنامه های مهم دولت سیزدهم است که مورد توجه جدی قرار گرفته که میزان پوشش آبرسانی روستایی و جمعیت بهره‌مند در انتهای دولت سیزدهم باید به رقم ۹۰ درصد برسد.

عمده محرومیت دسترسی به شبکه توزیع آب مربوط به سیستان و بلوچستان است که به دلیل کاهش بارش و پایین آمدن میزان ذخائر آبی در وضعیت نامناسبی به سر می‌برند و عمده تأمین آب در این استان از طریق آبرسانی سقایی و سیار است و تعداد زیادی از روستاها ساکنین آن به دلیل نبود امکانات گاهی فرسنگ ها راه را طی می کردند تا آبی تامین کنند.
 
مشکلات تامین آب در برخی روستاها همچنان پابرجاست و حتی در بسیاری نقاط هم با آبرسانی سیار کاهش یافته بود، اما با پیگیری های مکرر صدای تشنه ساکنانش به گوش بسیاری از مسئولان رسید و رفع این مشکل به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و مردم روستای ۱۵۰۰ نفری بگ پس از سالها انتظار برای اولین بار از آب لوله کشی سالم بهره مند شدند.
 
۱۵۰۰ روستانشین از نعمت آب لوله کشی بهره مند شدند
 
مرتضی سایگانی، فرماندار قصرقند از بهره مندی آب لوله کشی هزار و ۵۰۰ نفر از مردم روستای بگ از توابع این شهرستان برای اولین بار خبر داد و گفت: با برگزاری جلسه قرارگاه جهاد آبرسانی و رفع مشکلات به صورت مستمر و هفتگی و اجرایی شدن حداکثری مصوبات این جلسات نتیجه چشمگیر و قابل توجهی در سطح شهرستان بدست آورده و این جلسات ادامه دار خواهد بود.
 
وی افزود: تنش آبی چندین روستا به خصوص روستای ۱۵۰۰ نفری بگ که تاکنون از نعمت لوله کشی سالم محروم بوند‌ با توان و تدبیر مسئولین شهرستانی پس از سالها از این نعمت بهره مند و باعث خوشحالی مردم شد.
 
فرماندار قصرقند تصریح کرد: با توجه به پروژه در حال اجرای پل بزرگ حمیری با اتمام این پروژه که در دولت سیزدهم آغاز شده راه دسترسی حدود ۱۰ هزار نفر آسان خواهد شد و در هنگام طغیان رودخانه کاجو شاهد هیچگونه مشکل برای مردم این روستاها نخواهیم بود.
 
وی گفت: امیداست با همراهی علما، معتمدان با مجموعه فرمانداری و شورای اداری، زمینه ای برای همیاری، بروز بلوغ ظرفیت ها و قابلیت های محلی و بومی برای رشد و توسعه شهرستان شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون, ،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ۱۵۰۰ روستانشین از نعمت آب لوله کشی بهره مند شدند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه