logo
پنج‌شنبه 30 مهر 1405 | پنجشنبه 22 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

کشف ۸ تن ضایعات کشتارگاهی مرغ فاقد مجوز در یاسوج

کشف ۸ تن ضایعات کشتارگاهی مرغ فاقد مجوز در یاسوج
۸ تن ضایعات کشتارگاهی مرغ فاقد مجوز حمل بهداشتی دامپزشکی با همکاری پلیس راه یاسوج و اقدام بموقع دامپزشکی ضبط و معدوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس علی روئین، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد صبح چهارشنبه 29 تیرماه در جمع خبرنگاران با تایید این خبر گفت: در پی گزارش پلیس راه محور یاسوج - بابامیدان مبنی بر خروج یک دستگاه کامیون حامل ضایعات کشتارگاهی مرغ  فاقد مجوز حمل بهداشتی از شهر یاسوج به مقصد کازرون، موضوع برای بررسی و اقدام به واحد نظارت بر بهداشت عمومی این اداره ارجاع داده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی ابراز داشت: پس از شناسایی این محموله غیر بهداشتی و فاقد مجوزات بهداشتی حمل، بازرسان دامپزشکی به محل اعزام و پس از بررسی‌های اولیه، مشخص شد کامیون دارای ۸ تن بار ضایعات کشتارگاهی مرغی است که علاوه بر نداشتن مجوز حمل بهداشتی بصورت کاملا غیر بهداشتی و فله ای بارگیری شده بود که پس از تنظیم صورتجلسه، دستور معدوم سازی از سوی کارشناس دامپزشکی صادر و این محموله برای معدوم سازی به سایت دفن پسماند شهرداری یاسوج منتقل گردید.

,

رویین تن تصریح کرد: نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی و صحت عرضه آن به بازار مصرف از اهم وظایف اداره دامپزشکی است که بدلیل ارتباط مستقیم با سلامت مردم و آحاد جامعه با حساسیت ویژه ، این مهم پیگیری و اجرا می شود.

,

وی در پایان با تقدیر و تشکر از عوامل انتظامی و پلیس راه یاسوج _ بابامیدان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی دامپزشکی مرتبط با فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی 1512 اطلاع رسانی کنند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه