کم نیاوردیم و جنگیدیم

آزمون: این نایب قهرمانی برای ما مثل قهرمانی بود/ تیم فوتبال زنان را در ۶ الی ۷ روز جمع کردیم

آزمون: این نایب قهرمانی برای ما مثل قهرمانی بود/ تیم فوتبال زنان را در ۶ الی ۷ روز جمع کردیم
سرمربی تیم فوتبال بانوان گفت: با توجه به فرصت کم این نایب قهرمانی برای ما مثل قهرمانی بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مریم آزمون بعد از نایب قهرمانی در رقابت های کافا و یک دیدار سخت با ازبکستان اظهار داشت: این نایب قهرمانی برای ما با قهرمانی برابری می کند چون تیم‌ را در ۶ الی ۷ روز جمع کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی‌ افزود: بدون آمادگی وارد مسابقات شدیم و بازیکنانم از جان و دل مایه گذاشتند. کادرفنی من با جان و دل و شبانه روزی تلاش کردند تا بچه ها آماده مسابقات شوند و نتایج خوب بگیریم.

,

 

,

آزمون اضافه کرد: مقابل ازبکستان نیمه اول به خصوص بازی پایاپای بود و در نیمه دوم بچه ها از نظر بدنی کم آوردند و نتوانستند برنامه های تیمی را اجرا کنند. وقتی تیم دقیقه ۸۵ گل می خورد، یعنی خیلی تلاش کردیم و ازبکستان با آمادگی بالایی وارد مسابقات شده بود. آنها با آمریکا بازی تدارکاتی داشتند اما ما هم کم نیاوردیم و جنگیدیم. بازیکنان بسیار خوب کار کردند.

,

 

,

مربی تیم ملی فوتبال زنان تصریح کرد: خداراشکر که نایب قهرمانی را بدست آوردیم. این مسابقات هر ۳ روز یک بار انجام می شد و امیدوارم در رنکنیگ فیفا شرایطمان بهتر شود و حتما در مسابقات آینده بهتر ظاهر خواهیم شد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه