logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف خائن" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

به منظور جلوگیری از تصرف اراضی دولتی انجام شد؛

انجام ۷۲۰۰ ساعت گشت در سطح اراضی دولتی سیستان و بلوچستان

انجام ۷۲۰۰ ساعت گشت در سطح اراضی دولتی سیستان و بلوچستان
غلامرضا سراوانی، فرمانده یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از انجام هفت هزار و ۲۰۰ ساعت گشت در سطح اراضی دولتی در سه ماهه نخست سالجاری توسط تیم های عملیاتی این یگان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا سراوانی در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: تیم‌های گشت و مراقبت یگان حفاظت اراضی در استان به صورت پیمایش روزانه در حال گشت زنی برای رصد اراضی دولتی تحت پوشش هستند و در صورت مشاهده موارد مربوط به تصرف این اراضی اقدامات قانونی لازم را انجام می‌دهند.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی گفت: به منظور جلوگیری از تصرف اراضی دولتی در سطح استان همواره اجرای اقدامات پیشگیرانه در اولویت این یگان بوده بطوری که علاوه بر انجام گشت های شبانه روزی از تمام ظرفیت ها نظیر معتمدان و سران طوایف به عنوان افراد تاثیر گذار در بین شهروندان استان و رسانه ها برای فرهنگ سازی استفاده شده است.

 فرمانده یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان با اشاره به اینکه هرگونه اقدام فیزیکی مانند دیوار و فنس کشی در اراضی دولتی ممنوع بوده و تصرف اراضی به شمار می‌رود، گفت: یگان حفاظت اراضی استان در سه ماه ابتدای سال جاری بمنظور اطلاع رسانی با نصب ۶۷ تابلو، علائم هشدار دهنده و دیوار نویسی هشدارهای لازم را اعلام کرده است تا مردم گرامی استان بدانند کدام اراضی مربوط به بیت‌المال است.  

سراوانی اظهار کرد: ‌سامانه ۱۶۵۶ این یگان به صورت شبانه روزی به منظور دریافت اخبار و اطلاعات مردمی در ارتباط با تصرف اراضی دولتی فعال است و در ماه‌های اخیر نیز ۲۰ گزارش مردمی در زمینه تصرف اراضی دولتی از طریق این سامانه دریافت شد که مورد رسیدگی قرار گرفت.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه