logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیر بهره‌برداری از تاسیسات آب‌ منطقه‌ای مازندران اعلام کرد؛

کاهش ۴۲درصدی ذخیره آب سد شهید رجایی ساری/ وضعیت ذخایر آبی در شرق مازندران نگران‌کننده است

کاهش ۴۲درصدی ذخیره آب سد شهید رجایی ساری/ وضعیت ذخایر آبی در شرق مازندران نگران‌کننده است
جواد طوسی گفت: ذخیره آب پشت سد شهید رجایی ساری به ۱۶درصد حجم مخزن رسیده که ۲۰ میلیون متر مکعب کمتر از مدت مشابه سال قبل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد طوسی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با بیان این‌که وضعیت ذخایر آبی به‌ویژه در شرق مازندران و سد شهید رجایی نگران‌کننده است، اظهار کرد: بر اساس آخرین داده‌های ثبت شده میزان ذخیره آب در مخزن سد شهید رجایی به حدود 26 میلیون متر مکعب رسیده که تقریبا حدود 16 درصد حجم 162 میلیون متر مکعبی مخزن این سد است و کاهش 42 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می دهد.

وی افزود: کاهش بارندگی‌ها و افزایش میانگین دمای هوا سبب شده که در بسیاری از شاخص‌های مربوط به منابع آبی مازندران با کاهش مواجه باشیم. در چنین شرایطی توجه به هشدارهای مربوط به مصرف آب به‌ویژه در بخش کشاورزی و پرهیز از کشت دوم باید بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول با تأکید بر ضرورت توجه به کم‌آبی توسط همه مصرف‌کنندگان گفت: خشکسالی امسال در 53 سال گذشته سابقه نداشت و متاسفانه در وضعیت مناسبی از نظر تأمین منابع آبی قرار نداریم. میانگین بارش فصل زراعی امسال در مازندران حدود 95 میلیمتر بود که نسبت به دوره آماری بلندمدت کاهش 42 درصدی را نشان می‌دهد. در 10 ماه سال آبی جاری نیز 498 میلیمتر بارندگی در مازندران داشتیم که نسبت به دوره آماری بلندمدت 10 درصد کمتر است.

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که بارندگی تیر ماه مازندران حدود 76 درصد کاهش یافته است، اظهار کرد: به استناد آمارهای منتشر شده توسط مرکز ملی خشکسالی هواشناسی کشور، در چهارمین ماه سال جاری، مازندران فقط هشت میلیمتر بارندگی داشت که کاهش 76 درصدی نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت و کاهش 69 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد. در چنین شرایطی انتظار می‌رود همه اقشار به رعایت مصرف آب توجه ویژه‌ای داشته باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه