گزارش تصویری/
تصاویر/برداشت فلفل دلمه از گلخانههای اصفهان
سالانه حدود ۸۰ هزار تن فلفل دلمه رنگی در استان اصفهان تولید میشود که حدود ۶۰ هزار تن آن درجه یک و صادراتی است و مابقی در بازارهای داخلی مصرف میشود.[
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سالانه حدود ۸۰ هزار تن فلفل دلمه رنگی در استان اصفهان تولید میشود که حدود ۶۰ هزار تن آن درجه یک و صادراتی است و مابقی در بازارهای داخلی مصرف میشود. حدود ۵۸۰ هکتار از گلخانههای استان اصفهان معادل ۲۵ درصد آن به کاشت فلفل دلمهای اختصاص دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
ارسال دیدگاه