logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مجمع سالیانه فدراسیون نجات غریق برگزار شد/ رای گیری برای انتخاب هیات رئیسه؛ یک نامزد رای نیاورد

مجمع سالیانه فدراسیون نجات غریق برگزار شد/ رای گیری برای انتخاب هیات رئیسه؛ یک نامزد رای نیاورد
ترکیب هیئت رئیسه فدراسیون نجات غریق و غواصی در مجمع عمومی و سالیانه این فدراسیون مشخص شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون نجات غریق و غواصی امروز (۴ مرداد) به ریاست سید محمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و با حضور مهدی حیدری رئیس فدراسیون و سید عبدی افتخاری به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک برگزار شد.

آرش فرهادیان سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیون ها، شادی قیاسی نایب رئیس بانوان و مرتضی محسنی نایب رئیس فدراسیون، محمد رواسی زاده دبیر کل فدراسیون و دبیر مجمع و همچنین حراست فدراسیون‌های ورزشی از دیگر افراد حاضر در مجمع بودند.

در آغاز این مجمع مهدی حیدری ضمن قدردانی از وزارت ورزش و حمایت‌های سید حمید سجادی وزیر ورزش و سید محمد پولادگر معاون وی، از تامین اعتبار لازم برای پرداخت حقوق سال گذشته منجیان به عنوان نتیجه این حمایت‌ها یاد کرد.

وی همچنین اشاره ای به طرح فدراسیون برای تجهیز و ایمن سازی اماکن ورزشی داشت که با حمایت وزارت ورزش ‌و در پی دستور ریاست جمهوری، بودجه ویژه ای برای آن تخصیص پیدا کرد.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی در ادامه؛ گزارش عملکرد و فعالیت‌های سال ۱۴۰۰ این فدراسیون شامل دوره‌های آموزشی (بخش‌ها و سطوح مختلف)، مجامع انتخاباتی و عمومی هیئت‌های استانی، مسابقات قهرمانی کشور، حضور در مجمع فدراسیون جهانی غواصی و تسویه حساب با این فدراسیون، اردوی تیم ملی برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان در هر دو بخش آقایان و بانوان را به عنوان اولین دستورالعمل مجمع ارائه کرد.

پس از گزارش نماینده حسابرس مستقل فدراسیون، یامحمدی سرپرست خزانه داری فدراسیون گزارش مربوط به امور مالی، دارایی و صورت حساب دوره عملکرد سالیانه فدراسیون (۱۴۰۰) را ارائه کرد.

در غیاب بازرس قانونی فدراسیون که به دلیل ابتلا به کرونا شرایط حضور در مجمع را نداشت؛ محمد رواسی زاده، دبیر مجمع گزارش مربوط به وی و حوزه فعالیتش را به عنوان سومین دستورالعمل مجمع تشریح کرد.

ارائه و بررسی برنامه عملیاتی و تقویم ۱۴۰۱ فدراسیون بر اساس گزارشی که پیش از این فدراسیون در اختیار هیئت‌های استانی قرار داده بود، دیگر دستورالعمل مجمع بود.

در ادامه با رای اعضای مجمع، تمام گزارش‌های ارائه شده به تصویب رسید.

رای گیری برای انتخاب اعضای هیئت رئیسه شامل نایب رئیس بانوان، خزانه دار، کارشناس خبره مردان و‌ نماینده هیئت‌های استانی انجام شد.

بر اساس رای گیری انجام شده از میان کاندیدا‌ها ترکیب هیئت رئیسه به این شرح معرفی شد:

نایب رئیس بانوان: خانم شادی قیاسی (۴۲ رای)
خزانه دار: سونیا یامحمدی (۴۱ رای)
کارشناس خبره آقایان: سیروس احمدی (۴۱ رای)
نماینده هیئت‌های استانی: نقی کریمیان (۳۴ رای)

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه