اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مسئول صهیونیست:

حزب‌الله در ترسیم مرزهای دریایی پیروز شد

حزب‌الله در ترسیم مرزهای دریایی پیروز شد
یک مسئول بلندپایه صهیونیستی اذعان کرد که توافق احتمالی بر سر مرزهای دریایی لبنان با فلسطین اشغالی، شکست سنگینی برای تل‌آویو است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛یک مسئول بلندپایه صهیونیستی امروز سه‌شنبه اذعان کرد که در مسئله ترسیم مرزهای دریایی لبنان، این رژیم شکست خورده است.

شبکه خبری المیادین به نقل از این مسئول که اشاره‌ای به نامش نشده است و در بخش گاز فعالیت دارد، گزارش داد، توافق ترسیم مرزهای دریایی فلسطین اشغالی با لبنان که در حال شکل‌گیری است، «تسلیم کامل از سوی اسرائیل» است.

وی تصریح کرد، این توافق تسلیم شدن در برابر لبنان است و این مسئله از سوی یائیر لاپید نخست وزیر و بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

این مسئول صهیونیست همچنین اذعان کرد که چنین توافقی در صورت حصول، «پیروزی بزرگی برای حسن نصرالله دبیر کل حزب الله» لبنان است.

وی در پایان تأکید کرد که اگر رژیم صهیونیستی درباره سایر مسائل، چنین مذاکراتی انجام دهد، بسیار مایه نگرانی خواهد بود.

رسانه‌های صهیونیست نیز امروز خبر دادند لاپید به صورت مخفیانه، با عاموس هوچشتاین میانجی آمریکایی در مسئله ترسیم مرزهای دریایی دیدار کرده است. رسانه‌های صهیونیست مدعی شدند که این دیدار نشانگر پیشرفت در مذاکرات غیر مستقیم بین طرف لبنانی با اسرائیلی است.

یک منبع دیپلماتیک لبنان هم روز گذشته خبر داد که لبنان پیشنهاد صهیونیستها را رد کرده است. بر اساس این پیشنهاد، بیروت از بلوک شماره هشت واقع در شمال خط ۲۳ چشم پوشی می‌کند و در مقابل کنترل میدان گازی «قانا» را به دست می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه