logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رئیس شورای اسلامی شهرکرد:

شهردار شهرکرد به زودی معرفی می‌شود/ «همدلی» تنها راه حل مشکلات شهر

شهردار شهرکرد به زودی معرفی می‌شود/ «همدلی» تنها راه حل مشکلات شهر
مصطفی حیدری رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: عدم انتخاب شهردار، شهرداری شهرکرد را محتمل زیان‌های بسیاری کرده است و باید در زودترین زمان ممکن شهردار انتخاب شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ مصطفی حیدری رئیس شورای اسلامی شهرکرد در یکصد و یازدهمین جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهرکرد گفت:  تعامل شورای شهر با نماینده محترم ولی‌ فقیه در استان، نمایندگان مجلس و مسئولان ارشد استان مطلوب بوده همین امر موجب ایجاد همدلی در استان و شهرستان شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی با بیان اینکه امیدواریم شروع سال دوم شورای شهر شاهد اقدامات موثری در شهر باشیم، افزود: ایجاد وحدت و تعامل اعضای شورای شهر می‌تواند زمینه انجام کارهای بزرگ ازجمله انتخاب شهردار توانمند، سابقه مدیریتی و متخصص در حوزه مدیریت شهری را فراهم و شاهد پیشرفت، توسعه شهر و ارائه خدمات قابل قبول به شهروندان مرکز استان باشیم که به زودی شهردار منتخب با همراهی و حمایت اعضای شورا معرفی می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه از نظرات صاحب‌اندیشان و نخبگان شهر برای رفع مشکلات شهرکرد استقبال می‌کنیم، بیان کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان، بزرگان، اصحاب رسانه، فعالان فضای مجازی و... یکی از برنامه‌های شورای اسلامی در دوره دوم است که می‌تواند در احصاء مشکلات شهری و ارائه ایده‌های مختلف مدیران مجموعه مدیریت شهری را کمک کنند. 

وی تاکیدکرد: با هم‌افزایی و همگرایی مردم شاهد پیشرفت‌های چشم‌گیری در شهر خواهیم بود. 

فاطمه بیگی با توجه به گلایه‌های برخی از شهروندان در خصوص انتخاب شهردار گفت: انتخاب شهردار شهرکرد با اولویت در دستور کار قرار گیرد.

رئیس کمیسیون املاک و امور اداری شورای اسلامی شهرکرد در ادامه افزود: عدم انتخاب شهردار، شهرداری شهرکرد را محتمل زیان‌های بسیاری شده است.

فرشاد چراغپور نیز در ادامه جلسه بیان کرد: با پایان یافتن انتخابات هیئت رئیسه سال دوم دوره ششم شورای اسلامی شهرکرد رقابت خاتمه یافته و از امروز رفاقت برای پیشرفت، آبادانی و خدمت به مردم از سر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهرکرد با طلب حلالیت از کم‌وکاستی‌های نائب رئیس سابق از شهروندان، آینده‌ای روشن را با هم‌افزایی بین تمامی اعضای شورا برای شهر متصور شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه