logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

رسانه‌ها جوانمردانه پای حل مشکلات مردم باشند/ اخلاص موجب ماندگاری و اثرگذاری اخبار می‌شود

رسانه‌ها جوانمردانه پای حل مشکلات مردم باشند/ اخلاص موجب ماندگاری و اثرگذاری اخبار می‌شود
آیت‌الله عبدالکریم عابدینی گفت: خبرنگاران باید با رعایت همه موازین ضمن امید آفرینی، با الگو قرار دادن جوانمردی حضرت ابوالفضل(ع) و آزادگی حضرت زینب(س) گام بردارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین ؛ آیت‌الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین به مناسبت سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار از تحریریه سایت خبری صبح قزوین بازدید و با مدیران و خبرنگاران این رسانه‌ دیدار و گفت‌وگو کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین ,
 
,
 
,
 
,
وی در این دیدار اظهار کرد: دوران پیش از انقلاب اسلامی، خبررسانی و اطلاع رسانی در راستای روشنگری مردم و بر مبنای اعلامیه‌های امام خمینی(ره) بود و البته این کار بسیار به سختی انجام می‌شد چون فضای خفقانی در جامعه حاکم بود.
,
 
,
نماینده ولی فقیه در استان ابراز کرد: زمان شاه خشونت در جامعه حاکم بود و چیزی از دموکراسی و اهمیت به مردم دیده نمی‌شد.
,
 
,
آیت الله عابدینی با اشاره به تقارن روز خبرنگار و روز عاشورا تصریح کرد: امروز رسالت آگاه سازی مردم بر دوش رسانه‌ها بوده و اصحاب رسانه باید در این عرصه و حق‌طلبی و جوانمردی حضرت ابوالفضل(ع) را الگوی خود قرار دهند.

وی افزود: کاری که برای خدا انجام می‌دهیم را کوچک نبینیم، ممکن است ما یک خبری را به جایی برسانیم، این خبر خیلی مهم نباشد اما ما می‌دانیم این حقی است که باید گفته شود، موقعی هم که می‌خواهیم این اخبار را بنویسیم تا جایی که بتوانیم با با اخلاص کار کنیم، این اخلاص به خبر ما معنا می‌دهد.
,
,
,
 
,
امام جمعه قزوین در پایان تاکید کرد: خبرنگاران باید با رعایت همه موازین و امید آفرینی در مردم و ولایت‌مداری و مقاومت که محور همه کارها است و با الگو قرار دادن جوانمردی حضرت ابوالفضل(ع) و آزادگی حضرت زینب(س) گام بردارند، این ویژگی‌های اخلاقی در مرحومه خانم امیری، خبرنگار و مدیرمسئول سابق صبح قزوین مشهود بود.
,
 
,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه