logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

توسعه صنایع کوچک، رمز توسعه اقتصادی دهه آینده است؛

اشتغال و تحرک در جامعه با ایجاد صنایع کوچک امکان پذیر می شود/ ۱۹۰ هکتار زمین صنعتی برای استقرار صنایع در سیستان و بلوچستان واگذار شد

اشتغال و تحرک در جامعه با ایجاد صنایع کوچک امکان پذیر می شود/ ۱۹۰ هکتار زمین صنعتی برای استقرار صنایع در سیستان و بلوچستان واگذار شد
صنایع کوچک به دلیل اشتغالزایی، درآمدزایی، کمک به رشد کارآفرینی و توسعه کسب و کار به عنوان ستون فقرات اقتصاد کشورهای توسعه‌یافته شناخته شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در دهه ‏های اخیر، با تغییر در ساختار صنعتی کشورها، رشد و گسترش صنایع کوچک و متوسط در استراتژی توسعه صنعتی کشورها از جایگاه خاصی برخوردار شده‏ است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون, ،,

 کارشناسان و سیاست­گذاران اقتصادی معتقدند که در کشورهای درحال توسعه و توسعه ‏یافته، بخش خصوصی به‏ ویژه صنایع کوچک و متوسط، عامل مهمی در توسعه اقتصادی هستند.
 
 بررسی­ ها نشان می­دهد که این صنایع با کارآفرینی، نوآوری و ایجاد فرصت­های شغلی جدید، بر رشد اقتصادی اثر می‏گذارند. به همین دلیل، در ایران، به منظور توسعه فعالیت­های اشتغال‏زا، بنگاه‏های خرد و متوسط مورد توجه قرار گرفته ‏اند.
 
صنایع کوچک یکی از اهرم های توسعه کشورهای توسعه یافته است

علیرضا راشکی، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: صنایع کوچک یکی از اهرم های توسعه کشورهای توسعه یافته است و از اهداف مهمی که در برخی کشورها برنامه ریزی می کنند توسعه صنایع کوچک است.
 
وی با بیان اینکه در کشور ما بعد از انقلاب، ایجاد شهرک صنعتی در دستور کار قرار گرفت، افزود: زیرساخت های مورد نیاز مانند آب، برق و گاز برای صنایع و سرمایه گذاران ایجاد کردند و از اواخر دهه ۸۰ و اوایل ۹۰ یک مدلی برنامه ریزی ایجاد شد که علاوه بر مباحث زیرساختی مباحث حمایتی هم مطرح شود و در دستورکار قرار گرفت و در قالب کمک های نرم افزاری پایدارسازی کند و مدل کسب و کار در شهرک صنعتی فعالیت می کنند.
 
وی گفت: ۲۸ شهرک صنعتی تا سال ۱۴۰۰ در استان مستقر بودند که در حال فعالیت هستند و در سال قبل ۲ شهرک صنعتی زرآباد و بمپور در استان راه اندازی شد و امسال طی برنامه های صورت گرفته ۲ ناحیه صنعتی دیگر به تعداد شهرک های صنعتی استان اضافه خواهد شد.
 
توزیع عادلانه سرمایه گذاری در استان از اهداف ایجاد شهرک صنعتی است
 
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تصریح کرد: باید هر شهرستان یک ناحیه شهرک صنعتی فعال با امکانات و زیرساخت ها داشته باشد تا توزیع عادلانه برای سرمایه گذاری در استان ایجاد شود.
 
وی ادامه داد: سال گذشته ۱۹۰ هکتار زمین صنعتی برای استقرار صنایع در استان با اعتباری بالغ بر۱۲۰ میلیارد تومان و تامین منابع ملی، استانی و کشوری انجام و به سرانجام رسید، و این برنامه در سال جاری هم ادامه دارد.
 
راشکی گفت: یکی از برنامه های مهم زیرساختی شهرک صنعتی، وصل شدن به شبکه گازرسانی بود که کارگاه ها در حال تکمیل هستند.
 
وی بیان کرد: در حوزه قراردادها، سال گذشته ۲۱۱ قرارداد با صنعت گران و سرمایه گذاران در استان منعقد شد و نزدیک به ۵۰ هکتار زمین صنعتی در اختیار سرمایه گذاران قرار گرفت و در سال گذشته ۴۶ واحد و در سال جاری تاکنون ۱۸ واحد به بهره برداری رسیده و چرخه تولید را شروع کردند.
 
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان افزود: با نگاه نظارتی و قانون مداری که در مجموعه است، چنانچه سرمایه گذار به تعهدات خود عمل نکند و کار به موقع انجام نشود قرارداد فسخ و به سرمایه گذار دیگری واگذار می شود در همین راستا در سال گذشته؛ ۱۰۷ قرارداد که از زمان موعد خود گذشته بود، فسخ شد.
 
وی گفت: حمایت از صنایع کوچک صنعتی، خوشه های کسب و کار است که مجموعه تولیدات همگرد و هم شکل در یک محدوده جغرافیایی مشخص در یک خوشه قرار می گیرند و شناسایی می شود و با کمک هم شبکه ارتباط بگیرند فرصت ها و تهدید ها شناسایی خواهد شد و پس از۳ تا ۴ سال که به بلوغ فکری و کاری برسند و خوشه را مستقل پیش ببرند.
 
راشکی ادامه داد: در سال گذشته خوشه پخش سیستان و بسته بندی خرمای سراوان و امسال خوشه میوه های گرمسیری موز در حوزه سواحل مکران در بسته حمایتی خوشه قرار گرفتند.
 
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: یکی دیگر از مباحث حمایتی از صنایع کوچک برگزاری تورهای صنعتی است که در سال گذشته ۱۴ تور صنعتی برای صنعتگران پیش بینی و انجام شد و امسال هم همین میزان در دستور کار قرار می گیرد.
 
وی گفت: واحدها به دلیل اینکه نوپا هستند و نیاز به آموزش دارند و در همین راستا در سال گذشته ۹۴ دوره برای رده های متفاوت واحدهای صنعتی کلاس های آموزشی برگزار شد.
 
احیا و راه اندازی مجدد واحدهای راکد شهرک صنعتی یکی از ماموریت های مهم در استان است
 
راشکی ادامه داد: یکی از ماموریت هایی که به شهرک صنعتی با کمک سازمان صمت محول شده، راه اندازی مجدد واحدهای راکد است و در سال گذشته ۲۵ واحد راکد به چرخه تولید در شهرک صنعتی بازگشت و این عدد در شهرک ها و نواحی صنعتی در سال جاری تاکنون ۵ واحد است.
 
وی افزود: یکی از واحدهای حمایتی تشکیل کنسرسیوم های صادراتی است که این مدل به واحدهای صنعتی صادرات گرا کمک شایانی می کند و تبدیل به یک تیم منسجم می شوند تا قوی تر و هدفمند در بازار هدف کار کنند و کنسرسیوم شیلات ثبت شده و هدفگذاری ما کنسرسیوم صادارتی خرما است.
 
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری، ۱۵ واحد در شهرک صنعتی زاهدان برای واحدهای دانش بنیان پیش بینی شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: با همکاری دستگاه خدمات رسان ۲۵ لیتر بر ثانیه پساب آب شهر زاهدان که در سال گذشته بلااستفاده بود به شهرک انتقال دادیم و از این پساب برای تامین نیاز سرمایه گذاران داخل شهرک استفاده می شود.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
, صنایع کوچک یکی از اهرم های توسعه کشورهای توسعه یافته است,
,
,
,
,
,
,
,
, توزیع عادلانه سرمایه گذاری در استان از اهداف ایجاد شهرک صنعتی است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, احیا و راه اندازی مجدد واحدهای راکد شهرک صنعتی یکی از ماموریت های مهم در استان است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه