در مسیر تکمیل پروژه‌های آموزشی سیستان و بلوچستان صورت گرفت؛

۲۰۰ هزار متر مربع آسفالت محوطه مدارس در یک سال گذشته انجام شد

۲۰۰ هزار متر مربع آسفالت محوطه مدارس در یک سال گذشته انجام شد
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: در یک سال اخیر از محل تامین قیر رایگان ۲۰۰ هزار مترمربع از محوطه مدارس آسفالت و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون میثم لک‌زایی، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان، با اعلام این خبر بیان کرد: از اولویت‌های مجموعه نوسازی مدارس استان تکمیل پروژه های نیمه تمام و به ویژه محوطه سازی و دیوارکشی آنهاست که به طور خاص در حوزه ها و سطوح مختلف اجرایی و فنی در دستور کار همکاران قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی افزود: از همین روی تلاش شده و می‌شود تا مدارس در حال ساخت به طور کامل و با بهره مندی از همه امکانات، تکمیل و تحویل ادارات آموزش و پرورش شوند و در این راستا موضوع تامین همه مولفه ها و تجهیزات از اهمیت خاصی برخوردار است.
 
لک‌زایی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سایه پیگیری و تلاش همه جانبه مجموعه همکاران ساعی در یک سال اخیر، از محل تامین قیر رایگان ۲۰۰ هزار مترمربع از محوطه مدارس آسفالت و در اختیار دانش آموزان عزیز در شهرستان ها و مناطق استان قرار گرفته است.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه