logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

قرارگاه عاشقی در پایتخت وحدت ایران اسلامی؛

مرزهای ریمدان و میرجاوه آماده پذیرایی از زائران اربعین پاکستانی است

مرزهای ریمدان و میرجاوه آماده پذیرایی از زائران اربعین پاکستانی است
چند سالیست که مرزهای زمینی پایتخت وحدت ایران اسلامی "سیستان وبلوچستان" پذیرای ورود زائران پاکستانی برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، حال و هوای پیاده روی اربعین در سیستان وبلوچستان با برپایی موکب هایی برای پذیرایی از زائران حسینی پاکستانی در حالی موجی از همت و همدلی مردم را در پذیرایی و استقبال برانگیخته است که موکب داران باز هم پای عهد خود مانده اند و امسال باشکوه تر از همیشه نوای "لبیک یا حسین(ع)" را سر داده اند.

با توجه به اینکه کشور ایران از طریق استان سیستان و بلوچستان افزون بر ۹۰۰ کیلومتر مرز زمینی با کشور پاکستان دارد و تنها راه عبور شیعیان پاکستانی برای سفر به عراق این مسیر است خوشبختانه در سال‌های اخیر در ایام اربعین خیل عظیمی از عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) از این مسیر به کربلا عزیمت می‌کنند.

در این راستا زائرسرا و موکب امام رضا در زاهدان، پایانه مرزی میرجاوه و ریمدان پذیرای زوار پاکستانی است.

لزوم هماهنگی تمامی ادارات و مواکب با ستاد مردمی اربعین 

حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان وبلوچستان ظهر امروز در جلسه ستاد اربعین با بیان اینکه دو مرز رسمی ریمدان و میرجاوه در بحث ورود زائران اربعین در نظر گرفته شده است، گفت: خوشبختانه زیر ساخت های خوبی در مرز ریمدان و میرجاوه ایجاد شده که امیدواریم به خوبی بتوانیم از زائران اربعین مهمان نوازی کنیم.

وی تاکید کرد: همه دستگاه های خدمات رسان یک نماینده ثابت و تام الاختیار در محل مرز میرجاوه و ریمدان مستقر کنند که حدود یک ماه در مبادی ورود و خروج زائران در این مرز ها حضور داشته باشند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سوله های بزرگ مجهز به سیستم سرمایشی، سرویس های بهداشتی، حمل و نقل اوژانس، بهداری سیار، گیت ورود و خروج، سوخت و سایر امکانات لازم برای رفاه حال زائران حسینی تعبیه شده است، افزود: خدمت رسانی به زائران اربعین قطعاً یک کار مردمی است که همه مسئولان باید برای تسهیل این امر با همه امکانات پای کار باشند.
 
وی با تاکید بر شناسایی و حمایت از مواکب، خاطرنشان کرد: هیچ خللی در کار این افراد ایجاد نخواهد شد و این شناسایی صرفا برای هماهنگی و ارائه خدمات مطلوب است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد:  طبق پیش بینی ها در ایام اربعین حسینی با حجم زیاد مسافر در دو مرز ریمدان و میرجاوه مواجه خواهیم شد لذا طبق دستور وزیر کشور در ستاد اربعین امورات باید با هماهنگی فرماندارها پیگیری شود.
 
آغاز به کار قرارگاه عاشقی در نقطه صفر مرزی میرجاوه

علیرضا میربهاءالدین، مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از آمادگی جمعیت هلال احمر به ارائه  خدمات به زائران پاکستانی ابا عبدالله الحسین(ع) در مرز میرجاوه خبر داد و گفت: همه ساله همزمان با فرارسیدن ماه محرم و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) جمعیت کثیری از دلبستگان حریم اهل بیت از کشور پاکستان و از طریق پایانه مرزی میرجاوه به کشور وارد می شوند تا پس از زیارت عتبات عالیات مشهد و قم راهی کربلای معلی شوند.

به گفته وی؛ به همین منظور ستاد امداد و نجات ویژه  زائرین اربعین توسط دفتر نمایندگی جمعیت هلال احمر شهرستان میرجاوه آماده سازی و راه اندازی شد تا میزبانی مسافران عشق را آغاز کند.

این مقام مسئول ادامه داد: نجاتگران جمعیت هلال احمر در مرز میرجاوه و در مسیر ورود زائرین آماده باش و مستقر هستند تا در صورت نیاز به زائرین خدمات ارائه دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, لزوم هماهنگی تمامی ادارات و مواکب با ستاد مردمی اربعین  , لزوم هماهنگی تمامی ادارات و مواکب با ستاد مردمی اربعین  ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, آغاز به کار قرارگاه عاشقی در نقطه صفر مرزی میرجاوه, آغاز به کار قرارگاه عاشقی در نقطه صفر مرزی میرجاوه,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه