مخالفت رئیس انجمن آمادگی جسمانی کشور با تصمیم وزارت ورزش و جوانان

مخالفت رئیس انجمن آمادگی جسمانی کشور با تصمیم وزارت ورزش و جوانان
رئیس انجمن آمادگی جسمانی کشور با ارسال نامه‌ای به رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی رسما با جدایی این انجمن مخالفت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزشهای همگانی، وزارت ورزش و جوانان در تصمیمی یک طرفه و مخالف با قوانین دستورالعمل ابلاغی تشکیل فدراسیون ها، تصمیم به جدا کردن انجمن آمادگی جسمانی و تبدیل آن به فدراسیون گرفت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
به دنبال این تصمیم طیف زیادی از خانواده ورزش همگانی مخالفت خود با این جداسازی را اعلام و تاکید کردند که این تصمیم تکرار تسلسل باطل تغییر ساختار در این انجمن طی سه دهه گذشته است.
,
 
,
با این حال وزارت ورزش بر تصمیم اشتباه خود اصرار کرد و 24 انجمن، کمیته و گروه دیگر نیز که مستقل از انجمن آمادگی جسمانی فعالیت می کردند را در لیست فدراسیون جدیدالتاسیس اعلام کرد.
,
 
,
پس از این اتفاقات «فرخ کیا» رئیس انجمن آمادگی جسمانی با ارسال نامه ای به افشین ملایی رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی مخالفت خود با با این تصمیم وزارت ورزش را اعلام کرد. 
,
 
,
در متن نامه رئیس انجمن آمادگی جسمانی برای رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی آمده است: «اینجانب فرخ کیا رئیس انجمن آمادگی جسمانی مخالفت خود با جداسازی این انجمن از فدراسیون ورزشهای همگانی را اعلام می دارم.»
,
 
,
فدراسیون ورزش های همگانی ضمن اعلام مخالفت با این تصمیم، در راستای توقف آن، تلاش و رایزنی های خود را آغاز کرده است.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه