عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:
دولت کالا برگهای الکترونیکی را در اختیار مردم قرار دهد/ ضرورت حمایت از امنیت غذایی مردم
رحمت الله نوروزی گفت: دولت باید کالا برگ های الکترونیکی را در اختیار مردم قرار دهد تا مردم نسبت به خرید کالاهای مورد نیاز اقدام کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمت الله نوروزی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز ، اظهار داشت: جلساتی توسط اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس با وزیر جهاد کشاورزی و معاونین وی برگزار شد که در آن عنوان کردند دغدغه ای درباره تامین و مدیریت کالاهای اساسی وجود ندارد.
وی افزود: نمایندگان مجلس به ویژه در کمیسیون کشاورزی به طور هفتگی و با جدیت موضوع تامین کالاهای اساسی را پیگیری می کنند.
نوروزی با بیان اینکه از نظر تامین کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: در حال حاضر مبحث گرانی قیمت ها مطرح است در حالی که دغدغه مقام معظم رهبری سفره و معیشت مردم است که باید مدیریت شود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: باید موضوع تورم کنترل شود تا قدرت خرید مردم بیش از این کاهش نیابد و سفره مردم کوچک تر نشود.
نوروزی خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس در بودجه سال جاری پیش نیازهای تحقق کنترل تورم را دیدند و در این میان دولت باید کالا برگ های الکترونیکی را در اختیار مردم قرار دهد تا مردم نسبت به خرید کالاهای مورد نیاز اقدام کنند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای خاطرنشان کرد: اراده دولت بر توزیع کالابرگ های الکترونیکی در میان مردم به منظور خریداری کالاهای اساسی است.
نوروزی تصریح کرد: مردم به ویژه طبقات پایین جامعه شامل کشاورزان، بازنشستگان و کارمندان همواره پای انقلاب بوده اند و جنگیده اند و امروز هم هرجا نظام به خطر افتد، آنها در صف اول مبارزه قرار می گیرند.
وی با تاکید بر اینکه به فرموده امامین انقلاب، مردم ولی نعمت ما هستند، افزود: باید دغدغه همه مسئولان رسیدگی به طبقات متوسط جامعه باشد و از قوت و امنیت غذایی آنها حمایت شود تا مصرف لبنیات و گوشت در سبد غذایی آنها کاهش نیابد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه