logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

زخمی کهنه که هر روز از جایی سرباز می‌کند؛

گلایه شهروندان ایرانشهری از موج سواری در خیابان های چهل تکه شهر

گلایه شهروندان ایرانشهری از موج سواری در خیابان های چهل تکه شهر
مردم ایرانشهر از وضعیت نابه سامان و نامطلوب آسفالت در معابر و خیابان‌های این شهر گلایه مندند و از مسئولین ذیربط خواستار رسیدگی واقعی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون در حقیقت شرایط نامناسب و نبود آسفالت در سیستان و بلوچستان به یکی از معضلات و مشکلات اصلی مردمان این مرز و بوم تبدیل شده که گلایه آنان را به دنبال داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

در حقیقت، اکثر رانندگان خودروها در شهرستان ایرانشهر از نبود آسفالت بیشتر خیابان ها در این منطقه گلایه مند هستند که این مورد خرابی خودرو آنان را در برداشته و همین امر باعث تحمیل خسارت می شود.

در واقع یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که یک شهر پایدار را از شهرهای دیگر متمایز می‌کند و تأثیر زیادی بر تسهیل در عبور و مرور شهروندان دارد، آسفالت مناسب معابر است.

نبود آسفالت؛ درد دل این روزهای شهروندان ایرانشهری 

در این راستا یکی از شهروندان ایرانشهری در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: متاسفانه در بسیاری از پروژه‌های شهری نظارت بر کیفیت آسفالت وجود ندارد و همین باعث می شود تا لکه گیری‌ها خیابان ها از کیفیت مطلوبی برخوردار نباشند.

وی افزود: تنها بحث کیفیت آسفالت خیابان ها مطرح نیست بلکه اکثر خیابان ها و معابر شهرستان ایرانشهر فاقد آسفالت هستند و این موضوع به یک مشکل بزرگ برای ساکنان این منطقه تبدیل شده است.

این شهروند ایرانشهری تصریح کرد: خواهشی که اکثر اهالی خیابان شهید بهشتی از مسئولین شهرداری دارند این است که هر چه سریع تر نسبت به رفع معضل نبود آسفالت اقدام کنند.

آسفالت بیش از 200 هزار متر مربع از خیابان های ایرانشهر تا پایان امسال 

در این راستا سعید دیده ور، شهردار ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص آسفالت معابر سطح شهر بیان کرد: اگر نگاه اجمالی به خواسته های شهروندان داشته باشیم قسمتی از آن بحث آسفالت معابر و خیابان ها است که این امر می تواند در بحث تردد مناسب و زیبا سازی شهر مفید واقع شود.

وی افزود: بنا داریم تا پایان امسال بیش از 200 هزار متر مربع از خیابان ها و معابر شهر را آسفالت کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: تاکنون از محل ستاد بازآفرینی 750تن قیر به شهرداری ایرانشهر اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهرداری ایرانشهر به لحاظ مالی دچار مشکل است ولی نهضت آسفالت متوقف نخواهد شد.

دیده ور اضافه کرد: به شرطی که شهروندان نیز علاوه بر حفظ و نگهداری آسفالت در بحث پرداخت عوارض نیز مشارکت داشته باشند.

وی عنوان کرد: سامانه ۱۳۷ پاسخگوی تماس شهروندان در خصوص ارائه گزارش مشکلات حوزه شهری در شهرداری هستند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
, نبود آسفالت؛ درد دل این روزهای شهروندان ایرانشهری ,
,
,
,
,
,
,
,
, آسفالت بیش از 200 هزار متر مربع از خیابان های ایرانشهر تا پایان امسال ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه