رئیس اداره غله بروجرد:
۲۸۵ میلیارد تومان از مطالبات گندم کاران بروجرد پرداخت شد
شاهرودی گفت: ۲۸۵ میلیارد تومان از مطالبات گندم کاران بروجرد پرداخت شده و ۷۷ میلیارد تومان باقی مانده که پرداخت می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شاهرودی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: از ابتدای فصل برداشت گندم تاکنون بالغ بر ۳۱ هزار و ۵۱۶ تن گندم از کشاورزان خریداری شده که میزان خرید تضمینی نسبت به سال قبل بیش از ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,وی افزود: مبلغ گندم های خریداری شده ۳۶۳ میلیارد تومان است که ۲۸۵ میلیارد تومان از این مطالبات پرداخت شده و ۷۷ میلیارد تومان باقی مانده که پرداخت می شود.
,رئیس اداره غله بروجرد تصریح کرد: کل سندهای ثبت شده تحویلی در این مدت شش هزار و ۴۳۹ مورد بوده و همچنین دو هزار و ۸۷۸ کشاورز گندم های خود را تحویل داده اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه