logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان تاکید کرد؛

بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر؛ راهی برای کاهش فقر سالمندی

بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر؛ راهی برای کاهش فقر سالمندی
بیت‌الله برقراری گفت: بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با هدف اجرای عدالت اجتماعی و پوشش بیمه‌ای برای همگان در جهت کاهش فقر سالمندی نیز گام بر می‌دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ بیت‌الله برقراری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این صندوق بیمه سال ۱۳۰۴ تاسیس و فلسفه تاسیس آن براساس اصل ۲۹ قانون اساسی که بیمه را همگانی تلقی کرده می‌باشد.
 
وی با اشاره به اینکه مشاغل کارگری، کارمندی و... بیمه داشتند تصریح کرد: باید برای بقیه آحاد جامعه بیمه درنظر گرفته می‌شد از همین‌رو این صندوق راه‌اندازی شد.
 
برقراری تاکید کرد: جامعه هدف ما کسانی هستند که در روستاها زندگی می‌کنند، به کشاورزی مشغول بوده و در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر سکونت دارند که حدود ۳۰ میلیون نفر به‌صورت ناخالص هستند.
 
وی بیان داشت: سن ورود به این صندوق ۱۸ سال و حداکثر سن ۵۰ سال است، از ابتدای تاسیس این صندوق ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه‌شده فعال و غیرفعال داریم و از این تعداد یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه‌شده فعال هستند.
 
برقراری با بیان اینکه در حال حاضر ۷ میلیون نفر تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند خاطرنشان کرد: از زمان استقرار دولت سیزدهم ۳۰۰ هزار نفر در این صندوق بیمه جذب شده است.
 
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور اضافه کرد: امسال اراده کردیم یک میلیون نفر از جامعه هدف را بیمه کنیم و سهم چهارمحال و بختیاری از این تعداد ۱۳ هزار نفر است و این استان رتبه سه کشوری را تا این لحظه از آن خود کرده است.
 
وی اذعان داشت: با توجه به اهمیت این صندوق و جامعه هدف آن، هرچه ما بتوانیم چتر بیمه‌ای را گسترش دهیم بیشتر در جهت عدالت اجتماعی گام برداشته‌ایم.
 
برقراری پرداخت مستمری بازنشستگی، پرداخت مستمری ازکارافتادگی و پرداخت مستمری بازماندگان متوفی را از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر دانست و عنوان داشت: نقل و انتقال سوابق یکی دیگر از خدماتی است که در این صندوق بیمه ارائه می‌شود و این درحالی است که درمان جامعه هدف توسط بیمه سلامت انجام می‌شود.
 
وی افزود: سیاست ما این است که به سمت کفایت مستمری و ارائه خدمات بیشتر حرکت کنیم و جامعه هدف را به‌صورت خالص جذب کنیم چراکه با این کار از فقر سالمندی جلوگیری می‌شود.
 
برقراری با تاکید بر اینکه ثبات پایداری صندوق اهمیت بالایی دارد و لازم است در این راستا حق بیمه گرفته شده و سهم دولت به‌خوبی سرمایه‌گذاری شود بیان داشت: ارتقاء مالی صندوق اهمیت بالایی دارد، در این صندوق پشتیبانی یک به ۱۰ است یعنی ۱۰ نفر عضو صندوق می‌شود و یک نفر بازنشسته اما بنا است این مطلوبیت با جذب یک میلیون عضو به یک به ۱۸ برسد و این باعث ارتقاء پشتیبانی صندوق می‌شود.
 
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور بیان داشت: سطوح هشت‌گانه درآمدی در این صندوق وجود دارد و افراد براساس درآمد و طبق این سطوح مبالغی باید پرداخت شود، به این ترتیب که هر فردی باید پنج درصد از درآمدش را به‌عنوان حق بیمه بپردازد و دولت نیز ۱۰ درصد می‌پردازد، بر این اساس اگر سطح درآمدی فردی یک میلیون تومان باشد باید ۵۰ هزار تومان خودش و ۱۰۰ هزار تومان دولت پرداخت کند.
 
وی ادامه داد: در بالاترین سطح هشت‌گانه صندوق، فردی که درآمدش ۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان است باید ۱۳۳ هزار تومان خودش و ۲۶۶ هزار تومان دولت برایش بپردازد.
 
برقراری جامعه مشمول بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری را ۱۶۴ هزار نفر عنوان و اضافه کرد: از این تعداد ۴۹ هزار نفر یعنی ۳۰ درصد عضو صندوق بیمه شده‌اند و ۳ هزار نفر مستمری‌بگیر ناشی از ازکارافتادگی و فوت هستند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه