دادستان فریدونکنار اعلام کرد؛
کشف ۹۴ میلیاردی کالای قاچاق در فریدونکنار/ ۲۹ واحد صنفی پلمب شدند
علیرضا برخور از کشف ۹۴ میلیاردی کالای قاچاق و پلمب ۲۹ واحد صنفی در شهرستان فریدونکنار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا برخور در گفتوگو با خبرنگار بلاغ، اظهارکرد: در راستای نظارت بر فعالیت بازار و پیشگیری از عرضه و توزیع کالای غیرمجاز با حکم دادستانی و تلاش ماموران انتظامی پلبس مبارزه با جرایم اقتصادی فریدونکنار در ۶ ماهه نخست سال جاری تعداد ۲۹ واحد صنفی متخلف شناسایی و پلمب شدند.
وی خاطرنشان کرد: از واحدهای متخلف مقادیر زیادی کالاهای غیرمجاز و قاچاق اعم از لوازم آرایشی و بهداشتی، کودهای شیمایی، سیگار و تنباکو، مکملها ورزشی، تجهیزات پزشکی حجامت و آمپولهای غیر بهداشتی و برچسبهای تقلبی کنترل سلامت کشف و ضبط شد.
دادستان عمومی و انقلاب فریدونکنار تصریح کرد: ارزش این کالاهای غیرمجاز و قاچاق به میزان ۹۴ میلیارد ریال بوده که کشف و ضبط شده و در همین رابطه تعداد ۳۲ نفر از متصدیان واحدهای صنفی متخلف دستگیر و برای متخلفین پرونده قضایی تشکیل و تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.
برخور تاکید کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که از خرید و تهیه کالاهای بهداشتی و مصرفی از مراکز و واحدهای غیرمجاز و غیر بهداشتی خودداری کنند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه