اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خبر داد؛

اعزام ۹۰درصد ناوگان حمل‌ونقل عمومی چهارمحال‌وبختیاری به مرزهای غربی کشور/ ۱۲۰ اتوبوس برای انتقال زوار اعزام شد

اعزام ۹۰درصد ناوگان حمل‌ونقل عمومی چهارمحال‌وبختیاری به مرزهای غربی کشور/ ۱۲۰ اتوبوس برای انتقال زوار اعزام شد
روح‌الله غلامی گفت: بیش از ۹۰درصد توان ظرفیتی ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان چهارمحال‌وبختیاری برای انتقال زوار به مرزهای غربی کشور اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح‌الله غلامی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ایی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی اعزامی از این استان به مرزهای غربی از شرکت‌های مسافربری بودند.
 
وی با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد توان ظرفیتی ناوگان حمل و نقل عمومی استان چهارمحال و بختیاری برای انتقال زوار به مرزهای غربی کشور اعزام شدند، افزود: تا روز پنجشنبه که آخرین آمار استخراج شد بیش از 120 دستگاه ناوگان از این استان راهی مرز شدند.
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ایی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از بیش از 6 هزار زوار اهل این استان که در سامانه سماح ثبت نام و ناوگان حمل و نقل عمومی را انتخاب کرده بودند، حدود 4 هزار زائر با استفاده از ناوگان عمومی تا پایان روز پنجشنه به مرزها منتقل شدند.
 
غلامی عنوان کرد: بعد از آن با توجه به اینکه مرزها بسته شد، انتقال زوار صورت نگرفت تا دستورات بعدی اعلام شود.
 
وی خاطرنشان کرد: برای برگشت زوار نیز برنامه‌ریزی شده و همه شرکت‌های مسافربری مسؤول هستند که در جهت انتقال زوار شرکت کنند.
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ایی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: قالب خطوط حمل و نقل مسافر از مبدا استان به دیگر نقاط کشور محدود شده است و همه توان را برای انتقال زوار قرار دادیم تا بتوانیم به درستی این مهم را مدیریت کنیم.
 
غلامی بیان کرد: مرز استان چهارمحال و بختیاری شلمچه است، اما ناوگان حمل و نقل این استان به مرز مهران نیز اعزام شده و کمک‌رسانی را انجام می‌دهد.
 
وی تاکید کرد: علاوه بر اینکه ناوگان اتوبوسی چهارمحال و بختیاری برای انتقال زوار به مرزهای کشور اعزام شدند، ناوگان باری هم در حال آماده باش است و بیش از 10 کامیون به سمت مرز مهران در حال حرکت هستند.
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری افزود: این کامیون‌های باری علاوه بر انتقال تجهیزات موکب‌ها و بار، در شرایط بحرانی می‌توانند برای انتقال زوار نیز مورد استفاده قرار گیرند.
 
غلامی در انتها یادآور شد: تاکنون هیچ حادثه‌ای برای ناوگان اتوبوسی و باری استان چهارمحال و بختیاری گزارش نشده است.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه