logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

تعیین نرخ سرویس مدارس براساس مصوبات صورت می گیرد/اعتبارات لازم برای برچیده شدن مدارس کانکسی چقدر است؟

تعیین نرخ سرویس مدارس براساس مصوبات صورت می گیرد/اعتبارات لازم برای برچیده شدن مدارس کانکسی چقدر است؟
در جلسه مربوط به شروع سال تحصیلی جدید بحث و بررسی در خصوص نرخ سرویس مدارس نیز از دیگر موضوعات این جلسه بود و مقرر شد قیمت‌گذاری و تعیین نرخ بر اساس مصوبات و جلسات بین نمایندگان شهرداری‌ها، آموزش و پرورش و وزارت کشور صورت گیرد. .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  در جلسه مربوط به شروع سال تحصیلی جدید به ریاست «محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور که با حضور وزیر آموزش و پرورش، روسای سازمان برنامه و بودجه، اداری و استخدامی و همچنین مسئولان سایر دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، «یوسف نوری» وزیر آمورش و پرورش گزارشی از آخرین آمار دانش آموزان، مربیان و معلمان در کشور، فضای مورد نیاز برای احداث اماکن آموزشی و تجهیزات مورد نیاز مدارس و هنرستان‌ها ارائه کرد. 

در ادامه این نشست، با تشریح و بررسی اقدامات انجام شده در رسیدگی به وضعیت بازماندگان از تحصیل، گزارشی از بازگشت ۱۶۴ هزار دانش آموز به تحصیل به ویژه در استان سیستان و بلوچستان با کمک خیرین و گروه‌های جهادی ارائه شد.

 استفاده از روش‌های «آموزش ترکیبی» و  بهره‌گیری از فضای مجازی و آموزش حضوری برای تأمین نیازهای آموزشی و همچنین تعیین «روستا مرکزی» در مناطقی با پراکندگی جمعیت بالا و اتخاذ تمهیدات لازم برای سرویس ایاب و ذهاب از دیگر موضوعات مورد تأکید در این جلسه بود که مقرر شد اعتبارات لازم تا پایان سال جاری برای برچیده شدن مدارس کانکسی به ویژه بالای ۱۰ نفر با کمک وزارت آموزش و پرورش، خیرین و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اختصاص یابد و ۵ هزار و ۸۰۰ چشمه سرویس بهداشتی و آبخوری نیز با کمک خیرین در مدارس ایجاد شود.  

در این نشست همچنین گزارشی از کمبودها و نیازهای دانشگاه فرهنگیان در سال جاری از جمله فضای خوابگاهی، آموزشی، کمک آموزشی، رفاهی و اداری ارائه و در خصوص اقدامات لازم برای تخصیص فضاهای جدید و اعتبارات لازم برای ساخت مدارس و دانشگاه فرهنگیان بحث و تصمیم گیری شد.  

اعضای جلسه تصمیماتی نیز در مورد کادر پرورشی، مربیان بهداشت و نیروهای خدماتی و سرایدار مدارس اتخاذ کردند.

بحث و بررسی در خصوص نرخ سرویس مدارس نیز از دیگر موضوعات این جلسه بود و مقرر شد قیمت‌گذاری و تعیین نرخ بر اساس مصوبات و جلسات بین نمایندگان شهرداری‌ها، آموزش و پرورش و وزارت کشور صورت گیرد.  

نماینده نیروی انتظامی نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص تسهیل ترافیک در آغاز سال تحصیلی ارائه و تأکید کرد پلیس راهور، سازماندهی‌های لازم برای تسهیل رفت و آمد و جلوگیری از ترافیک در معابر و خیاباهای هر منطقه را همزمان با آغاز سال تحصیلی انجام داده است.

 
 
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه