اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

تامین تمام میوه شب عید به صورت داخلی

تامین تمام میوه شب عید به صورت داخلی
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس گفت: تمام میوه‌های شب عید کشور به شکل داخلی تامین شده و نیاز به واردات در این زمینه ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تابناک، خلیل آقایی در بازدید از کشت و صنعت مغان و طرح‌های کشت کلزا در پارس‌آباد اظهار داشت: سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی کاستن از واردات و رسیدن به خودکفایی در تولید داخلی و افزایش صادرات است که در توزیع میوه، سبزی و صیفی‌جات این اهداف و رویکردها دنبال می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با اشاره به اضافه تولید مرغ و تخم‌مرغ در سطح کشور بیان کرد: ظرفیت تولید در این عرصه بیشتر از نیاز است و اگر امروز قیمت تخم‌مرغ افزایش یافته نه از بابت کمبود تولید بلکه مشکلات تنظیم بازار و عرضه و تقاضا است.

آقایی تصریح کرد: ما امروز در کشور حتی آماده صادرات محصول تولیدی مرغ و تخم‌مرغ هستیم و امیدواریم تا پایان سال با پشتیبانی امور دام سازمان‌های مربوطه در عرضه و تقاضای مرغ و تخم‌مرخ با مشکلی روبه‌رو نشوند.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس با حمایت از عدم واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی با تبدیل به یک دانشگاه بزرگ کشاورزی گفت: البته در این زمینه باید سازمان خصوصی‌سازی تصمیم‌گیری کند اما دیدگاه غالب این است تا دانشگاه کشاورزی در این مجموعه راه‌اندازی شود.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی هیچ مکاتبه‌ای در واگذاری این نهاد و بنگاه اقتصادی نداشته و خود سازمان خصوصی‌سازی باید در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در نشست با استاندار اردبیل نیز اظهار کرد: اگر جذب اعتبارات استانی به بخش کشاورزی بیشتر شود ذخیره توسعه مکانیزاسیون از خط اعتباری بازشده برای مکانیزاسیون کشاورزی افزایش می‌یابد.

آقایی با اشاره به اینکه تولید میوه شب عید نوروز به اندازه‌ای است که جوابگوی تمام نیازهای امسال است، گفت: خوشبختانه حجم تولیدات امسال به اندازه‌ای است که حتی می‌توان به بازارهای کشورهای همسایه نیز در زمینه صادرات میوه ورود پیدا کرد.

استاندار اردبیل نیز در این نشست از اختصاص تسهیلات آبیاری مدرن به میزان 83 هزار هکتار به این استان قدردانی کرد و افزود: در صورت شناسایی یک سرمایه‌گذار بزرگ از بخش خصوصی، کشت و صنعت مغان قابلیت تامین بسیاری از نیازهای غذایی کشور را دارد.

مجید خدابخش اظهار امیدواری کرد که با توجه به افزوده شدن مسئولیت صنایع غذایی به وزارت جهاد کشاورزی توجه ویژه ای به این موضوع در کنار تولیدات کشاورزی انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز اظهار کرد: شرکت کشت و صنعت پارس سیستم آبیاری 429 هکتاری خود را در حال توسعه دارد و در کنار آن باغات زیتون با ارقام جدید متناسب با اقلیم منطقه در این مجموعه در حال توسعه و عمل‌آوری است.

عدیل سروی با اشاره به کشت کلزا و مرغوبیت روغن تولیدی بیان کرد: 24 رقم جدید در این زمینه پیش‌بینی شده است تا به مرحله عمل‌آوری برسد.

وی اجرای طرح توسعه پایاب سد خداآفرین به میزان 62 هزار هکتار اراضی را بیان و تصریح کرد: با توجه به ذخیره‌سازی مناسب مرغ منجمد هیچ مشکلی در عرضه این محصولات اعم از مرغ و تخم‌مرغ در استان اردبیل نداریم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه