به منظور بررسی حقوق تضییعشده آبیها در داوری؛
مدیرعامل باشگاه استقلال به دیدار رئیس فدراسیون فوتبال خواهد رفت
مدیرعامل باشگاه استقلال به منظور بررسی حقوق تضییعشده آبیها در داوری به دیدار رئیس فدراسیون فوتبال خواهد رفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استقلال، برای دفاع از حقوق تضییع شده این باشگاه در خصوص داوری در مسابقات این فصل لیگ برتر، به ملاقات رئیس فدراسیون فوتبال خواهد رفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
محمد حسین زرندی معاون ارتباطات باشگاه و مدیر رسانهای تیم فوتبال استقلال در همین رابطه عنوان داشت: پس از دیدار مقابل فولاد در خصوص اشتباهات سریالی و ادامه دار داوری در مسابقات استقلال صحبت کردیم. متاسفانه به صورت مکرر علیه استقلال تصمیمات نادرست گرفته میشود و عملکرد داوران باعث تضییع حقوق این باشگاه و تغییر نتایج شده. با توجه به اعتراضهای قبلی به کمیته داوران، این بار مدیرعامل باشگاه قصد دارد جهت دفاع از حقوق استقلال، در اولین فرصت با ریاست فدراسیون فوتبال ملاقات کند.
,
وی همچنین تأکید داشت: اشتباهات عجیب و حق خوری در بازیهای استقلال بارها تکرار شده و باید متوقف شود. شاید بالاترین مقام فوتبالی در کشور بتواند اشتباهات سریالی علیه استقلال را متوقف کند و باعث اجرای عدالت در لیگ برتر شود.
]
ارسال دیدگاه