وزیر میراث فرهنگی:

سبزوار کلکسیونی از گنجینه های ارزشمند تاریخی است/ اختیارات ویژه مدیران استانی برای حمایت از سرمایه گذاران حوزه گردشگری

سبزوار کلکسیونی از گنجینه های ارزشمند تاریخی است/ اختیارات ویژه مدیران استانی برای حمایت از سرمایه گذاران حوزه گردشگری
ضرغامی گفت: سبزوار  با جاذبه های فراوان تاریخی و فرهنگی خود کلکسیونی از گنجینه های ارزشمند تاریخی است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی  در حاشیه بازدید از آثار تاریخی سبزوار در جمع خبرنگاران گفت: این شهرستان آثار شاخص تاریخ و فرهنگی دارد و همچنین در مسیر جاده تهران - مشهد قرار دارد که سالانه میلیون ها زائر امام رضا (ع) از این مسیر ارتباطی تردد دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی اظهار داشت: در شهرستان سبزوار با وجود آثار تاریخی و موقعیت جغرافیایی آن  زیرساخت های گردشگری مطلوبی فراهم نشده است که یک علت آن وجود بروکراسی اداری پیچیده در سالیان گذشته بوده است.
وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه ایجاد فضاهای گردشگری مفرح برای تولید شادی مردم و جوانان ضروری است، افزود: در این راستا  حمایت های لازم از سرمایه گذاری حوزه گردشگری صورت می گیرد.
ضرغامی تصریح کرد: در راستای حمایت از سرمایه گذاران حوزه گردشگری به مدیران استانی و شهرستانی اختیارات ویژه ای داده شده  و نیز تسهیلات و مشوق های در این راستا در نظر گرفته شده است .
وی در  ادامه با اشاره به شخصیت حکیم ملاهادی سبزواری گفت: حکیم سبزواری در فلسفه و  عرفان منحصر به فرد و جریان فکری و آثار او گستره جهانی
دارد.
وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی  عصر پنجشنبه  در سفر به سبزوار از  "کاروانسرا و یخچال کلانتر روستای تاریخی زعفرانیه، مصلی تاریخی، آرامگاه اسرار، مسجد جامع و مدرسه فخریه این شهرستان بازدید کرد.

,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه