logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رابرت مالی:

دولت بایدن معتقد است که باید تهران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای باز دارد

دولت بایدن معتقد است که باید تهران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای باز دارد
نماینده دولت بایدن در امور ایران در گفتگو با «بکی اندرسون» مجری سی ان ان به طرح ادعاهای ضدایرانی پرداخت و مدعی شد که دولت بایدن معتقد است که باید تهران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای باز دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جروزالیم پست، «رابرت مالی»، نماینده دولت بایدن در امور ایران روز دوشنبه گفت که احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ با جمهوری اسلامی «حتی در دستور کار هم نیست» و هیچ تمرکز و تحرکی روی این مسئله دیگر وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
این دیپلمات آمریکایی در گفتگو با «بکی اندرسون» مجری سی ان ان به طرح ادعاهای ضدایرانی پرداخت و مدعی شد که دولت بایدن معتقد است که باید تهران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای باز دارد. وی گفت: «دیپلماسی راهی برای انجام این کار است، اما در این مرحله، تمرکز بر اتفاقات پیرامونی است و مذاکرات هسته‌ای متوقف شده است.»
,
 
,
مالی همچنین ادامه داد که بایدن از اولین روزی که به قدرت رسید به صراحت اعلام کرد که یکی از اولویت‌های او جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است. مالی گفت: بایدن و ما همچنان معتقدیم که دیپلماسی بهترین راه برای رسیدن به این هدف است. اما دلیل اینکه مذاکرات به بن بست رسیده و اصلاً پیش نمی‌روند و تمرکز روی آن نیست، مواضع ایران در این مذاکرات طی دو ماه گذشته است که با بازگشت به معامله ناسازگار است. آنها مطالباتی را مطرح می‌کنند که ربطی به برجام ندارد. و تا زمانی که چنین باشد، مذاکرات متوقف خواهد ماند.
,
 
,
این مقام آمریکایی همچنین به سوالی درباره اغتشاشات در ایران پاسخ داد و ادعا کرد: «سیاست ما تغییر رژیم در ایران نیست، بلکه سیاست ما دفاع و حمایت از حقوق اساسی شهروندان ایرانی است همانطور که از حقوق اساسی سایر شهروندان در سراسر جهان حمایت می‌کنیم. شکل حکومت در ایران به عهده خود ایرانیان خواهد بود که تصمیم بگیرند. موضع ما که کاملاً واضح است این است که از حقوق اساسی انسانی زنان و مردان عادی ایرانی حمایت می‌کنیم.»
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه