logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرمانده سپاه کربلا:

جریان ضدانقلاب با حادثه کور تروریستی آمل دنبال زنده‌سازی آشوب بود

جریان ضدانقلاب با حادثه کور تروریستی آمل دنبال زنده‌سازی آشوب بود
مسلمی با اشاره به ترور کور دو جوان در شهرستان آمل گفت: به نظر میرسد این حادثه یک ترور کور در راستای برنامه ریزی جریان ضدانقلاب در قالب کشته سازی برای گرم نگه داشتن تنور اغتشاشات و آشوب در جامعه بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بلاغ، سردار سیاوش مسلمی صبح امروز در جمع خبرنگاران در ساری با اشاره به ترور کور دو جوان در شهرستان آمل گفت: به نظر میرسد این حادثه یک ترور کور در راستای برنامه ریزی جریان ضدانقلاب در قالب کشته سازی برای گرم نگه داشتن تنور اغتشاشات و آشوب در جامعه بوده است.

فرمانده سپاه کربلا با یادآوری حوادث و ترور‌های سال ۶۰ گروهک منافقین در کشور تصریح کرد: حوادث ناگوار رخ داده در شیراز و آمل، شبیه ترور‌های کور منافقین در اوایل انقلاب است، جریان ضدانقلاب از هر فرصتی استفاده می‌کند تا با ترور‌های کور و بی هدف امنیت جامعه را هدف بگیرد و به نوعی انتقام شکست خود را در همراهی نکردن مردم از براندازان و اشوبگران از خود مردم بگیرد.

مسلمی اظهار امیدواری کرد، مردم بابصیرت ایران به زودی همچون حماسه ۶ بهمن طومار ضدانقلاب و تروریست‌های منافق را در هم خواهند پیچید.

فرمانده سپاه کربلا در ادامه با بیان اینکه حفظ آرامش و امنیت مردم خط قرمز سپاه و دیگر دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی محسوب می‌شود، افزود: تضعیف نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های امنیتی ظلم به جامعه و مردم است، نمی‌گذاریم امنیت جامعه بازیچه دست برخی منافقین داخل و معاندین خارج نشین قرار گیرد و با کمک خود مردم، با قدرت جلوی برهم زنندگان امنیت و آرامش جامعه خواهیم ایستاد.

فرمانده سپاه کربلا در ادامه با اشاره به حوادث اخیر اضافه کرد: اتفاقات این روز‌های ایران تداعی کننده سناریوی اجرا شده در سوریه است.نقش پر رنگ جریان‌های تجزیه طلب در اتفاقات اخیر به همراه هدایت رسانه‌ای و سایبری از سوی کشور‌های غربی، فعال شدن توده‌های منافقین به شکل شبکه‌ای در کشور با هدف فرسایشی کردن اغتشاشات و آشوب و اختلال در کسب و کار مردم با اجرای عملیات‌های کور مسلحانه و عادی سازی ترور و مواردی از این دست در سوریه بخوبی پیاده سازی شد و دشمن این کشور را وارد یک جنگ شهری خانمان سوز کرد.

مسلمی در پایان سخنان خود تاکید کرد: ایران، سوریه نیست؛ زیرا اضلاع قدرت ما، وجود رهبری شجاع و مردمی بابصیرت در کنار نیرو‌های مسلح هوشیار، اجازه عرضه اندام را به دشمنان و براندازان نمی‌دهد.دشمن در محاسبات خود در شناخت مردم و جامعه اسلامی کاملا اشتباه کرده همانطور که در بیش از ۴ دهه عمر انقلاب با محاسبات غلط خود جز خفت و خواری و شکست چیزی عایدش نشده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه