logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیرکل بهزیستی فارس:

خدمات روان‌شناختی بهزیستی استان به آسیب دیدگان این حادثه ادامه دارد

خدمات روان‌شناختی بهزیستی استان به آسیب دیدگان این حادثه ادامه دارد
مدیرکل بهزیستی فارس با بیان اینکه از آنجا که یکی از مباحث سازمان بهزیستی فارس ارائه خدمات روان‌شناختی است،گفت: تیم مددکاری و روان‌شناسی بهزیستی فارس با آرتین و خواهرش در ارتباط است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا هوشیار مدیرکل بهزیستی فارس ضمن تسلیت حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع)، بیان کرد: در پی بروز این حادثه تعدادی از کودکان به شهادت رسیدند و مصدوم شدند.

وی ادامه داد: آرتین سرایداران، یک کودک ٥ ساله در این حادثه سه نفر از اعضای خانواده خود را از دست داد و با بستری شدن در بیمارستان نمازی، به اتفاق معاونین اداره کل بهزیستی فارس از وی عیادت کردیم.

مدیرکل بهزیستی فارس، افزود: آرتین یک خواهر ٢٠ ساله دارد که در حال حاضر در تهران ساکن است و اعلام کرده که سرپرستی برادرش را به عهده خواهد گرفت.

هوشیار با بیان اینکه با خانواده وی در خصوص وضعیت نگهداری آرتین صحبت کردیم، بیان کرد: تیم مددکاری و روان‌شناسی بهزیستی فارس با آرتین و خواهرش در ارتباط است.

وی با تصریح اینکه از آنجا که یکی از مباحث سازمان بهزیستی فارس ارائه خدمات روان‌شناختی است، به خدمات تیم محب که ارائه‌دهنده خدمات و حمایت‌های روان‌شناختی در بحران‌هاست اشاره کرد و افزود: خدمات روان‌شناختی بهزیستی استان به آسیب دیدگان این حادثه ادامه دارد.

مدیرکل بهزیستی فارس، تصریح کرد: رامتین اسلامی، کودک دو ساله از دیگر مصدومان این حادثه است که از ناحیه روده دچار آسیب شده و در بخش ویژه بستری است.

وی در پایان یادآور شد: تیم محب متشکل از ٩ روانشناس از امروز در بیمارستان‌های شهید رجایی و مسلمین در کنار رامتین و دیگر بیماران مستقر شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه