logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مخالفت روسیه با قطعنامه سازمان ملل درباره پرداخت غرامت به اوکراین

مخالفت روسیه با قطعنامه سازمان ملل درباره پرداخت غرامت به اوکراین
سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (سه‌شنبه) ضمن ابراز مخالفت روسیه با قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره پرداخت غرامت به اوکراین، گفت مسکو این سند را قبول ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تصویب قطعنامه‌ای در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر الزام روسیه به پرداخت غرامت به اوکراین به‌دلیل آغاز عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس، با واکنش تند کرملین همراه شد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (سه‌شنبه) ضمن ابراز مخالفت روسیه با قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره پرداخت غرامت به اوکراین، گفت مسکو این سند را قبول ندارد.


به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «تصمیم‌گیری‌های [غرب] برای پرداخت غرامت [توسط روسیه] به اوکراین چیزی نیست جز تلاش برای سرقت [اموال روسیه] با استفاده از بستر سازمان ملل».

وی با بیان اینکه روسیه قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل را «غیر الزام‌آور» می‌داند، اظهار داشت: «ما قاطعانه با قطعنامه سازمان ملل درباره پرداخت غرامت به اوکراین مخالف هستیم».

سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی درباره درخواست «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه از روسیه برای ازسرگیری مذاکرات اوکراین، تصریح کرد: «میز مذاکره‌ای نمی‌بینیم. به دلیل عدم تمایل کی‌یف به مذاکره، ما به تلاش برای دستیابی به اهداف تعیین شده در اوکراین از طریق عملیات نظامی ادامه خواهیم داد».

به نوشته اسپوتنیک، پسکوف درباره ترکیب آراء کشورهای مختلف در مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامه پرداخت غرامت به اوکراین نیز گفت: «مواضع کشورهای دوست درمورد رای‌گیری در مجمع عمومی را از نزدیک زیر نظر داریم».

وی همچنین با امتناع از پاسخ دادن به سوال خبرنگاران درباره گزارش‌ها حول دیدار «ویلیام برنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) با «سرگئی ناریشکین» رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه در آنکارا، اظهار داشت: «چیزی برای گفتن درباره محتوای این مذاکرات نداریم».

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه