اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو شورای اسلامی شهر قم ؛

حمایت شورای شهر قم از تجاری سازی و توسعه ۳ ایده در رویداد تولید محتوای دیجیتال و رسانه بسیج

حمایت شورای شهر قم از تجاری سازی و توسعه ۳ ایده در رویداد تولید محتوای دیجیتال و رسانه بسیج
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر از حمایت شورای شهر قم از تجاری سازی و توسعه ۳ ایده با موضوع شهر هوشمند و خدمات شهری در رویداد تولید محتوای دیجیتال و رسانه بسیج خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  معصومه آمره عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر با اشاره به میدان داری جوانان در گام دوم انقلاب، در گفتگو با خبرنگار قم فردا  اظهار داشت: توجه به نسل جوان به عنوان آینده دار نظام مقدس جمهوری اسلامی باید بیش از پیش مورد توجه باشد، فضای مجازی و بهره مندی از این مهم بر کسی پوشیده نیست؛ براین باور هستم که هر جوان ایرانی می تواند با یادگیری مهارت های حوزه دیجیتال با سرمایه ای اندک در فضای مجازی کار آفرین باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا , ا, ,
وی ادامه داد: تولید محتوا در حوزه دیجیتال و برنامه نویسی مسئله طاقت فرسایی است و اگر انگیزه و امید پشت آن نباشد، نمی توان این حجم از کار را انجام داد.
آمره افزود: نوجوانان و جوانان بهتر از هر متخصص دیگری با ذوق و سلیقه هم سن و سال‌های خود آشنایی دارند به همین دلیل حضور و فعالیت آنان در عرصه تولید محتوا می‌تواند به بومی سازی عرصه دیجیتال کمک کرده و وابستگی ما را در این زمینه کاهش دهد. 
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به دغدغه های مدیریت شهری در خصوص تبیین فرهنگ شهروندی، اظهار داشت: فرهنگ شهروندی تحت تأثیر شبکه‌های مجازی به‌صورت آنی در حال تغییر است و با استفاده از ظرفیت رویدادهای مشابه می توانیم تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: در کنار تاثیر برگزاری رویداد دیجیتال در ارتقای سواد رسانه ای می توان با معرفی کسب و کارهای نوپا با تکیه بر فناوری اطلاعات و مهارت‌های فردی که منجر به اشتغال و کسب درآمد با کمترین هزینه ها می گردد از این ظرفیت ها استفاده کرد.
آمره اضافه کرد: ظرفیت و استعدادهای نهفته ای در سطح نوجوانان استان قم وجود دارد که این توانمندی باید تکثیر و ‏تقویت گردد، در این میان تیم ها باید فارغ از مقامی که می گیرند به سمت تجاری سازی ایده هایشان نیز هدایت شوند، چرا که در این جشنواره تنها چند تیم را می توان به عنوان تیم برتر معرفی کرد، اما بعد از اتمام جشنواره می توان تیم ها را گرد هم جمع کرده و با حمایت اصولی و هدفمند ایده هایشان را به مرحله تجاری سازی برسانند.
وی با اشاره به دغدغه های شورای اسلامی شهر در حوزه فناوری اطلاعات، اظهار داشت: مشخصا از سه ایده که در راستای شهر هوشمند و خدمات شهری و سیاست های شورای اسلامی شهر باشد برای توسعه و تجاری سازی حمایت خواهیم کرد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه