logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان:

نظارت و پایش اشتغال در سیستان و بلوچستان در سه مرحله انجام می شود

نظارت و پایش اشتغال در سیستان و بلوچستان در سه مرحله انجام می شود
حامد آرامش گفت: برای دستیابی به اشتغال واقعی و نظارت بر اشتغال ایجادی دستگاه های اجرایی و نهادهای حمایتی، در سه مرحله کار نظارت و پایش اشتغال در این استان انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، حامد آرامش، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان بیان کرد: بر اساس شیوه نامه اجرایی نظام پایش اشتغال کشور ابلاغی از سوی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت متبوع، فرایند نظارت و پایش اشتغال در سراسر کشور از جمله سیستان و بلوچستان با دقت در حال اجراست.

وی افزود: خوشبختانه در فاصله چهار ماه تا پایان سال، با ثبت اشتغال ایجادی توسط دستگاه های اجرایی و نهادها و سازمان ها در سامانه رصد اشتغال، تعهد اشتغال سیستان و بلوچستان بطور کامل محقق شد.

آرامش گفت: بر این اساس کار نظارت و پایش بر اشتغال، در سه مرحله «صحت‌سنجی پیامکی»، «صحت‌سنجی تلفنی» و «نظارت میدانی» صورت می گیرد.

وی در تشریح این مراحل افزود: در مرحله " صحت سنجی پیامکی " پس از ثبت اشتغال در سامانه رصد، در قالب پیامک به فرد اطلاع رسانی خواهد شد. فرد پس از دریافت پیامک با کد رهگیری اخذ شده به سامانه مراجعه کرده و با مشاهده اطلاعات ثبت شده، اعتراض یا تایید خواهد کرد.

دبیر کارگروه تخصصی اشتغال استان ادامه داد: در مرحله " صحت سنجی تلفنی " نیز پس از ثبت اشتغال در سامانه رصد، توسط اپراتور با فرد خدمت گیرنده تماس گرفته می شود و نسبت به صحت اطلاعات ثبت شده و اشتغال فرد ارزیابی صورت می گیرد. در صورت ثبت اعتراض، پرونده به کاربر ثبت کننده اطلاعات در دستگاه اجرایی مربوطه و کاربر اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بررسی مجدد ارسال خواهد شد.

آرامش اظهار کرد: همچنین نظارت میدانی با همراهی مراکز مشاوره و کارآفرینی و همکاران ما در سراسر استان آغاز خواهد شد که وظیفه نظارت بر اشتغال ایجادی کل جامعه آماری را برعهده دارند.

وی تاکید کرد: بی تردید برای سیاست‌گذاری در حوزه اشتغال، به آمار واقعی از شاغلان و کارجویان و وضعیت بازار کار نیاز است، از این رو با راه‌اندازی مرکز ملی پایش اشتغال می‌توان ضمن نظارت بر طرح‌های اشتغال، به آمار دقیق و واقعی اشتغال ثبت شده در کشور دست یافت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه