اخبار داغ

حمله عناصر وابسته به گروهکهای تروریستی به خانه های مردم و هتک حرمت نوامیس

حمله عناصر وابسته به گروهکهای تروریستی به خانه های مردم و هتک حرمت نوامیس
یکی از دلایل عدم همراهی مردم کردستان و غرب کشور با این افراد در روزهای اخیر شناخت دیرینه آنها از گروهک های تروریستی است که در دهه شصت روی پسر یا دختر بودن جنین زنهای بار دار شرط می بستند و شکم مادر را می دریدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  یکی از دلایل عدم همراهی مردم کردستان و غرب کشور با این افراد در روزهای اخیر شناخت دیرینه آنها از گروهک های تروریستی است که در دهه شصت روی پسر یا دختر بودن جنین زنهای بار دار شرط می بستند و شکم مادر را می دریدند.

مسئله اصلی روشنگری برای سایر مردم ایران است که بدانند چه کسانی از سلبریتی و بلاگر و معدودی فوتبالیست می خواهند این ورژن اولین داعشی های منطقه را به جای مردم کرد به افکار عمومی قالب کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

اینها رویای رسیدن به تهران و هتک نوامیس ایرانی را در سر داشتند و در روزهای اخیر دوباره متوهم شده اند.

مجازات اینها جز به درک واصل شدن نیست.

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه